Η Wheatstone παρουσιάζει τον Audioarts Lion (Επεξεργαστής Ήχου για FM).

Επιτέλους, ένας προσιτός FM/HD επεξεργαστής ήχου με την υπεροχή αλγορίθμου για τη μετατροπή μουσικής πηγής που έχει υποστεί μεγάλη συμπίεση σε μία πιο έντονη, δυναμική εμπειρία για τον ακροατή σε οποιαδήποτε συσκευή, οπουδήποτε.



Νέα Βέρνη, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ - Οι επισκέπτες της Έκθεσης NAB 2023 θα είναι οι πρώτοι που θα ακούσουν τον πανίσχυρο Lion της Wheatstone, έναν νέο FM/HD επεξεργαστή ήχου με την υπεροχή αλγορίθμου, ο οποίος προσφέρει την καλύτερη ποιότητα on-air, ακόμη και από υλικό πηγής που έχει υποστεί μεγάλη συμπίεση.

Για να προσφέρει αέρινες υψηλές, ομαλές μεσαίες και βαθιές χαμηλές συχνότητες που μπορείτε να αισθανθείτε, αυτός ο μικρού κόστους FM/HD επεξεργαστής ήχου με μέγεθος μισού ικριώματος (half rack) χρησιμοποιεί την προηγμένη λειτουργία AGC πολλών ζωνών επόμενης γενιάς της Wheatstone και αλγόριθμους limiting/clipping που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για τις σημερινές πηγές περιεχομένου και τις συσκευές ακρόασης.

Ο Audioarts Lion περιλαμβάνει στερεοφωνική ενίσχυση, RDS και Wheatstone SystemLink™ για τη μεταφορά όλων των MPX και HD σημάτων ήχου, συμπεριλαμβανομένου του RDS, διατηρώντας άψογη ευθυγράμμιση ως προς FM/HD σε οποιαδήποτε σύνδεση δεδομένων υψηλής ταχύτητας.

Ο Lion θα βρίσκεται στο περίπτερο W3000, στο West Hall, μαζί με τους επεξεργαστές για streaming της Wheatstone και τη σειρά προϊόντων WheatNet-IP AoIP και cloud software.

Πληροφορίες: www.wheatstone.com & AV SYS *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Wheatstone Corporation - Μάρτιος 2023

Στην ίδια κατηγορία