Τρία χρόνια ERTFLIX - Περισσότερες από εννέα εκατομμύρια θεάσεις ανά μήνα.

Τρία επιτυχημένα και δημιουργικά χρόνια ζωής έκλεισε το ERTFLIX!



Η μετεξέλιξη της υβριδικής τηλεόρασης της ΕΡΤ έγινε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα της Ελλάδας, ξεπερνώντας τις 9.300.000 θεάσεις ανά μήνα και συνολικά τις 70.000.000 από την αρχή της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ERTFLIX προσφέρει για θέαση περισσότερους από 5.000 διαφορετικούς τίτλους, ενώ το περιεχόμενό του είναι διαθέσιμο από κάθε Smart TV και από κάθε κινητό, tablet ή υπολογιστή.

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, από μια πλούσια γκάμα περιεχομένου που ανανεώνεται διαρκώς, ταινίες, ξένες σειρές, παιδικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ, εκπομπές από το Αρχείο της ΕΡΤ, αθλητικά γεγονότα, καθώς και τις σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ.

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία τρία χρόνια η δημόσια τηλεόραση δημιούργησε και μετέδωσε 18 ολοκαίνουργες σειρές, που έχουν αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό, το οποίο τις παρακολουθεί στον χρόνο που εκείνο επιθυμεί και από όποια συσκευή επιλέξει, μέσω του ERTFLIX.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το «Βραχιόλι της φωτιάς», η συγκλονιστική ιστορία μια εβραϊκής οικογένειας στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής, έχει ξεπεράσει έως σήμερα τις 2.200.000 θεάσεις, με το 28% εξ αυτών να έχουν γίνει από κινητά τηλέφωνα. Σημειώνεται δε ότι η θέαση τόσο της συγκεκριμένης σειράς όσο και ολόκληρου του περιεχομένου της πλατφόρμας της ΕΡΤ, δεν καταγράφεται σε καμία συμβατική μέτρηση τηλεθέασης.  

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το ERTFLIX «ταξιδεύει» πλέον δωρεάν και εκτός Ελλάδας με υπότιτλους τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, για ευκολότερη θέαση για τους Έλληνες της Ομογένειας.

Πληροφορίες: www.ertflix.gr & www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΤ ΑΕ - 24 Απριλίου 2023

Στην ίδια κατηγορία