AV SYS: Η Prodys ανακοινώνει τη Μοναδική Προσφορά Quantum ST/WEBCALL.

Είναι γνωστό ότι η Prodys έχει διευρύνει τις δυνατότητες λειτουργίας της άδειας του WEBCALL.



Είναι πλέον δυνατή η χρήση αυτής εφαρμογής συνδέσεων ήχου (audio links) με όλον τον σταθερό εξοπλισμό της οικογένειας Quantum: Quantum ST, Quantum One, Quantum 3U και QLST.

Με μία άδεια της εφαρμογής WEBCALL καθίσταται εφικτή η δημιουργία αμφίδρομης σύνδεσης ποιοτικού ήχου μεταξύ του εγκατεστημένου εξοπλισμού της Prodys σε έναν Ραδιοφωνικό Σταθμό και οποιουδήποτε προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο με δυνατότητα HTML5 που τρέχει σε προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο.

Με το WEBCALL είναι δυνατό να δημιουργήσετε μία σύνδεση ποιοτικού ήχου μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μεταξύ του εκάστοτε προσκεκλημένου και του Δημοσιογράφου-Ραδιοφωνικού Παρουσιαστή-Παραγωγού που βρίσκεται στο Studio, ή να υλοποιήσετε μία σταθερή σύνδεση με έναν τακτικό συνεργάτη. Οι άδειες της εφαρμογής WEBCALL αποκτώνται με μία εφάπαξ πληρωμή, η οποία δίδει στον χρήστη το δικαίωμα να τις χρησιμοποιεί επ’ αόριστον.

Αξιοποιώντας και αυτήν τη σημαντική βελτίωση του προϊόντος, η Prodys ξεκίνησε τη διάθεση μίας ειδικής προσφοράς.

Ειδική Προσφορά για τη λύση Quantum ST



Κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2023, με κάθε παραγγελία της λύσης Quantum ST θα περιλαμβάνεται δωρεάν μία άδεια της εφαρμογής WEBCALL. Αυτή θα είναι μία μόνιμη άδεια δίχως επιπλέον κόστος για τον πελάτη.

Επιπλέον, με την αγορά της λύσης Quantum ST ο πελάτης θα λαμβάνει έναν δωρεάν λογαριασμό δοκιμής (free trial account) του λογισμικού διαχείρισης ProdysControlPlus, για περίοδο ενός μηνός ώστε να μπορεί να αξιολογήσει τα πολλά πλεονεκτήματα της συγκέντρωσης-κεντρικής διαχείρισης του εξοπλισμού της Prodys με αυτό το εργαλείο.

Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Εάν ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε να επωφεληθείτε από αυτήν την ευκαιρία, επικοινωνήστε άμεσα με τον Τοπικό Διανομέα Ελλάδος και Κύπρου AV SYS στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2295032326, ή με την Prodys στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες: www.prodys.net & AV SYS *
* Διανομέας Ελλάδος και Κύπρου

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AV SYS - 29 Μαΐου

Στην ίδια κατηγορία