COSMOTE Business Premium Internet: Νέα Υπηρεσία Συμμετρικού Ιnternet για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Συμμετρικές ταχύτητες upload & download φέρνει η COSMOTE στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με την νέα υπηρεσία COSMOTE Business Premium Internet. Η υπηρεσία δίνει στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να επιλέξουν ταχύτητες από 50Mbps μέχρι και 300Mbps, σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες.



Το COSMOTE Business Premium Internet απευθύνεται κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυξημένες απαιτήσεις συνδεσιμότητας. Για παράδειγμα, είναι ιδανικό για όσους χρησιμοποιούν υπηρεσίες cloud, και χρειάζονται γρήγορο upload μεγάλων αρχείων. Στα πλεονεκτήματά του συγκαταλέγονται και το αδιάλειπτο live streaming, καθώς και η υψηλή απόδοση λειτουργίας του δικτύου κατά την ταυτόχρονη χρήση από πολλούς εργαζομένους.

Η υπηρεσία διαθέτει μηχανισμούς για τον συνεχή έλεγχο και την ορθή λειτουργία της σύνδεσης, ενώ μπορεί να συνδυαστεί και με πρόσθετες υπηρεσίες, όπως 16άδα στατικών διευθύνσεων, Web Hosting και Mail hosting.

Η υπηρεσία διατίθεται μόνο σε δικτυακές υποδομές COSMOTE.

Έκρηξη επενδύσεων στα δίκτυα νέας γενιάς

Το COSMOTE Business Premium Internet παρέχεται μέσω του COSMOTE Fiber, του μεγαλύτερου δικτύου οπτικών ινών της χώρας. Έχοντας δεσμευτεί να ηγηθεί του ψηφιακού μετασχηματισμού, ο Όμιλος ΟΤΕ είναι ο μεγαλύτερος επενδυτής σε νέες τεχνολογίες και υποδομές στην Ελλάδα. Με περίπου €5 δισ. επενδύσεις την περασμένη δεκαετία και με επενδυτικό πλάνο που ξεπερνά τα €3 δισ. μέχρι το 2027, ο Όμιλος ΟΤΕ δημιουργεί τις υποδομές για την Κοινωνία των Gigabit.

Πληροφορίες: www.cosmote.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - COSMOTE - 15 Ιουνίου 2023

Στην ίδια κατηγορία