το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 16:17

Από τις πλευρικές γραμμές του γηπέδου με το ACCESS NX της Comrex.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δεν υπάρχει περιθώριο για σφάλματα κατά τη ζωντανή μετάδοση αθλητικών. Οι φίλαθλοι ακολουθούν την κάλυψη του αγώνα με κομμένη αναπνοή, ελπίζοντας να ακούσουν τι συμβαίνει με την ομάδα τους σε πραγματικό χρόνο. Εάν ο εξοπλισμός σας αστοχήσει, οι ακροατές σας θα απογοητευτούν. Και δεν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία σε ένα ζωντανό γεγονός.

Δημιουργήσαμε το ACCESS NX έτσι ώστε να παρέχει αξιόπιστες συνδέσεις για ζωντανές μεταδόσεις που δεν θα αποτύχουν, ακόμα και υπό πίεση. Και πολλοί χρήστες το τοποθετούν ήδη στο πεδίο.
Για μεταδόσεις από τις πλευρικές γραμμές του γηπέδου
Ο Nick Straka είναι μηχανικός που εργάζεται στον κλάδο εδώ και 23 χρόνια. “Λειτουργώ τη δική μου τεχνική εταιρεία, NS Engineering, εδώ και 9 χρόνια,” δήλωσε ο Straka. “Συνεργαζόμαστε με πελάτες όλων των μεγεθών. Από τους μεγάλους Class B Σταθμούς της Νέας Υόρκης, έως τους μικρούς LPFM που βρίσκονται σχεδόν 150 μίλια έξω από την πόλη και βρίσκουμε λύσεις για όλους.”
“Το πρώτο ACCESS NX που τοποθέτησα στο πεδίο ήταν στο Rutgers. Χρειαζόμασταν έναν κωδικοποιητή για να βγάλουμε το ρεπορτάζ στον αέρα,” δήλωσε ο Nick. “Θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε ασύρματα μικρόφωνα, αλλά στα γήπεδα της 1ης Κατηγορίας χρησιμοποιούνται ήδη πολλά ασύρματα και είναι πολύ περίπλοκο να συντονιστούν.”
“Το ACCESS NX ήταν τέλειο. Επειδή διαθέτει δύο εισόδους μικροφώνου μπορούμε απλά να συνδέσουμε τα μικρόφωνα, να συνδεθούμε με το studio και να το κάνουμε,” δήλωσε ο Nick. “Για μία μετάδοση αθλητικών δεν χρειάζεται να μεταφέρετε έναν ολόκληρο μίκτη. Μπορείτε να έχετε τους εκφωνητές ακριβώς στις πλευρικές γραμμές του γηπέδου, δίχως επιπλέον εξοπλισμό.”
Για να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας
Ο Tom MacDonald είναι ο Ιδιοκτήτης της TRM Corporation, μίας εταιρείας που παρέχει απομακρυσμένες broadcasting υπηρεσίες σε ένα μεγάλο εύρος πελατών. “Παρέχουμε μεταδόσεις εξ’ αποστάσεως για όλους, από New York Jets έως Sirius, καθώς και σε μικρούς σταθμούς,” δήλωσε ο Tom. “Τα εργαλεία μου περιλαμβάνουν τα πάντα, από ένα δορυφορικό φορτηγό έως έναν μίκτη. Αναφέρεις κάτι και αμέσως το έχω.”
Στην TRM Corporation ανατέθηκε από τον Sirius XM να διαχειριστεί την εξ’ αποστάσεως μετάδοση της σειράς των αγώνων του Πρωταθλήματος της Αμερικανικής Λίγκα από το Yankee Stadium. “Είχαμε τον χειρισμό πριν και μετά το παιχνίδι για το MLB Network Radio του Sirius XM,” δήλωσε ο Tom. “Ήξερα ότι το ACCESS NX θα εντυπωσιάσει τον πελάτη μου και το έκανε.”

“Διαθέτω 8, ή 9 φορητές συσκευές ACCESS 2USB για την κάλυψη σειράς ραδιοφωνικών μεταδόσεων, επειδή απλά είναι εύκολες και μπορώ να τις τοποθετήσω και να τις παραδώσω σε κάποιον από τους ανθρώπους μου, οι οποίοι μπορούν να τις λειτουργήσουν δίχως βοήθεια,” δήλωσε ο Tom. “Αλλά τώρα όλοι οι υπάλληλοί μου θέλουν να χρησιμοποιήσουν το ACCESS NX.”
Για μη-οικεία set-ups
Κάθε χρόνο οι ομάδες του NFL ταξιδεύουν στην Αγγλία για να παίξουν ένα παιχνίδι στο εξωτερικό, κάτι που αποτελεί παράδοση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Walt Ellis, τεχνικός του Εμβληματικού Σταθμού των Arizona Cardinals (KMVP 98.7), ήταν υπεύθυνος για τη διασφάλιση της κάλυψης του KMVP σχετικά με τον αγώνα που διεξήχθη στο Λονδίνο, ο οποίος μεταδόθηκε πίσω στις Η.Π.Α. δίχως προβλήματα.
“Είχαμε πολλές εκπομπές-shows για να δημιουργήσουμε την χρονική περίοδο που ήμασταν στο Λονδίνο. Το πρωινό show “Doug and Wolf” του Ρ/Σ KMVP που παρουσιάζουν οι Ron Wolfley και Doug Franz, έπρεπε να μεταδίδεται τις πέντε από τις έξι ημέρες που βρισκόμασταν στο εξωτερικό, δήλωσε ο Walt. “Απαιτούνταν, επίσης, η παραγωγή της εβδομαδιαίας μας εκπομπής The Big Red Rage, από τη pub The Admiralty στην πλατεία Trafalgar. Για να μην αναφέρουμε ότι απαιτούνταν η μετάδοση και τα σχόλια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού!”

Comrex aACCESS NX 20171110 113626 HDR
“Όλα τα shows μας μεταδόθηκαν δίχως προβλήματα,” δήλωσε ο Walt. “Την ημέρα του αγώνα αξιοποιήσαμε τις δύο μονάδες μας ACCESS NX για να φέρουμε εις πέρας τα δύο pre-game shows εκτός του γηπέδου. Στη συνέχεια, στο εσωτερικό του γηπέδου, αξιοποιήθηκαν οι δύο μονάδες ACCESS 2USB σε συνδυασμό με μονάδες ISDN για τη μετάδοση του αγώνα.”
Επειδή εργάζονταν σε ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον με μη-οικεία δίκτυα, ο Walt χρειαζόταν εξοπλισμό που θα ήταν σταθερός, ανεξάρτητα από τα θέματα που θα προέκυπταν. “Οι μονάδες μας ACCESS αποτέλεσαν τα πρωταρχικά και μοναδικά μέσα μετάδοσης για τις περισσότερες εκπομπές που κάναμε ενώ βρισκόμασταν στο Λονδίνο,” δήλωσε ο Walt. “Απολαύσαμε τη χρήση τους, απέδωσαν άψογα και τα προγράμματα μας ακούστηκαν υπέροχα.”

 

Πληροφορίες: https://www.comrex.com/products/access-nx-ip-audio-codec/ & Bon Studio S.A.* & https://eshop.bonstudio.gr
* Διανομέας Ελλάδος

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 16:32

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group