Wheatstone: Νέο Λογισμικό Streaming που τρέχει σε AWS.

Η Wheatstone θα επιδείξει λύση για stream, επεξεργασία ήχου και μεταδεδομένα που λειτουργεί στο υπολογιστικό νέφος (cloud) ή σε έναν server μίας φυσικής εγκατάστασης (on-premise) στο Περίπτερο 8.C91 της επικείμενης Έκθεσης IBC.



Νέα Βέρνη, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ - Η Wheatstone θα επιδείξει για πρώτη φορά στην IBC, το λογισμικό για streaming που τρέχει μέσα από τις Amazon Web Services (AWS).

Το λογισμικό Layers Stream της Wheatstone περιλαμβάνει δυνατότητες για stream, επεξεργασία ήχου και υποστήριξη μεταδεδομένων (metadata). Με εύκολο setup και πλοήγηση, το Layers Stream διαθέτει εργαλεία επεξεργασίας ήχου σχεδιασμένα ειδικά για streaming και Lua transformation φίλτρα για τη μετατροπή μεταδεδομένων από οποιοδήποτε σύστημα αυτοματισμού σε οποιαδήποτε απαιτούμενο format εξόδου, συμπεριλαμβανομένου του Triton Digital, για μετάδοση σε ένα Δίκτυο Διανομής Περιεχομένου (CDN).

Το Layers Stream μπορεί να τρέξει εντός οποιασδήποτε φυσικής εγκατάστασης (on-premise), σε οποιονδήποτε server ή σε ένα κέντρο δεδομένων στο cloud.

Το Layers Stream αποτελεί μέρος της Σουίτας Λογισμικού Wheatstone Layers, η οποία διαθέτει modules λογισμικού για την αντιμετώπιση περιπτώσεων FM/HD επεξεργασίας και μίξης σε κέντρα δεδομένων στο cloud, όπως AWS, ή σε servers φυσικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον, η Σουίτα Λογισμικού Layers διαθέτει μηχανή μίξης (mix engine) με πληρότητα λειτουργιών και εικονικούς μίκτες (virtual mixers) Glass για φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή οθόνη αφής, με δυνατότητες δρομολόγησης, logic, αυτόματης μίξης και πλήρως εγγενούς IP ενοποίησης με μεγάλα συστήματα αυτοματισμού.

Η Wheatstone θα παρουσιάσει το Layers Stream, τις AoIP streaming συσκευές της Streamblade/Wheatstream και τη σειρά προϊόντων δικτυακού ήχου WheatNet IP στο Περίπτερο 8.C91 της Έκθεσης IBC, τον Σεπτέμβριο στο Άμστερνταμ.

Πληροφορίες: www.wheatstone.com/layers & AV SYS *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Wheatstone - Νέα Βέρνη, Βόρεια Καρολίνα, ΗΠΑ

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία