το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:05

Τα ακουστικά TASCAM TH-07 προσφέρουν Υψηλής Ευκρίνειας Monitoring.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η TASCAM εισήγαγε τα High Definition Headphone Monitors TH-07. Ως ένα ανώτερο ακουστικό που αποσκοπεί στον να αναπαράγει την ποιότητα του ήχου που συναντάμε στα high-end near field monitors, το TH-07 έχει ρυθμιστεί κατά τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχει γεμάτες χαμηλές συχνότητες με φυσικό τρόπο, επίπεδες μεσαίες, αλλά και καθαρές υψηλές, ενώ είναι κατάλληλο για μίξη, monitoring, ή οποιαδήποτε άλλη εργασία ως προς τον ήχο που απαιτεί εξαιρετική ποιότητα. Τα νέα ακουστικά αξιοποιούν ειδικής κατασκευής drivers 50mm και προσφέρουν εκτενή απόκριση συχνότητας 10Hz έως 30kHz, καθώς και ευαισθησία 100dB (±3 dB). Η σχεδίαση κλειστού τύπου επιτρέπει πλήρη απόκριση των χαμηλών, ενώ αποκλείει αρκετό από τον εξωτερικό θόρυβο.

Έχοντας σχεδίαση circumaural (για την κάλυψη του εξωτερικού τμήματος του αυτιού) και με earcups από μαλακό, εύκαμπτο δέρμα που εφάπτεται άψογα στα αυτιά, τα ακουστικά TH-07s παραμένουν άνετα κατά τις πολύωρες ακροάσεις, ακόμη και για όσους φορούν γυαλιά. Τα earcups μπορούν να περιστρέφονται και να χρησιμοποιούνται υπό γωνία για μέγιστη ευελιξία και εύκολη ακρόαση με το ένα αυτί, παρέχοντας ουσιαστική απομόνωση από τους ήχους του εξωτερικού κόσμου.

TASCAM headphone TH 07 mixer 720

Τα ακουστικά TASCAM TH-07 διατίθενται μαζί με αποσπάσιμα καλώδια. Το ένα καλώδιο είναι σπειροειδές και πιο κοντό ως προς το μήκος. Προορίζεται για εργασία σε μικρή απόσταση διαθέτοντας συνδετήρα (connector) 1/8 της ίντσας. Το άλλο είναι ένα ευθύ και μακρύτερο καλώδιο (περίπου 8½ πόδια) και διαθέτει πολύ-συνδετήρα (multi-connector) που προσφέρει jacks 1/8 της ίντσας και 1/4 της ίντσας. Αμφότερα καλώδια διαθέτουν επιχρυσωμένους συνδετήρες. Μία δερμάτινη θήκη που ασφαλίζει με pull-tie προστατεύει τα ακουστικά όταν μεταφέρονται, ή όταν δεν χρησιμοποιούνται.

 

Πληροφορίες: www.tascam.com & www.elina.gr*
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 16:27

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group