το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 14:59

Η Audionamix διαθέτει τη νεότερη έκδοση του Plug-In IDC (Instant Dialogue Cleaner).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Το ενημερωμένο λογισμικό επιτρέπει την απεριόριστη μείωση του θορύβου και εκτεταμένη συμβατότητα με διάφορα συστήματα.

Η Audionamix, ηγέτης παγκοσμίως στον διαχωρισμό πηγών του ήχου, παρουσιάζει το IDC 1.5, την τελευταία έκδοση του plug-in IDC: Instant Dialogue Cleaner. Το IDC 1.5 θα προσφέρει τώρα στους χρήστες εκτεταμένη συμβατότητα και απεριόριστη μείωση της απολαβής (gain reduction) για τις ανεπιθύμητες παρεμβολές στο background, μεταξύ άλλων νέων ενημερωμένων δυνατοτήτων.

Το plug-in IDC είναι η πρώτη πραγματικού χρόνου cloudless λύση από την Audionamix. Είναι ευπροσάρμοστο και εύκολο στη χρήση λόγω της μοναδικής ενσωματωμένης DNN τεχνητής νοημοσύνης που ανιχνεύει και διαχωρίζει αυτόματα την ομιλία ανεξάρτητα από το περιεχόμενο που την περιβάλλει. Το λογισμικό θα συνεχίσει να υπερέχει ως προς την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων του ήχου και τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για την απεριόριστη μείωση του θορύβου από τις ανεπιθύμητες παρεμβολές στο background που έως τώρα περιορίζονταν στα 24dB. Με την περιστροφή ενός επιλογέα το IDC 1.5 μπορεί να αφαιρέσει εντελώς τον άνεμο, να αντιμετωπίσει μεγάλα αρχεία και να ελέγξει σύνθετο μεταβαλλόμενο θόρυβο στο background όπως πουλιά, ή έντομα, παρεμβολές αυτοκινήτων ή αεροπλάνων και μουσική.

Το IDC 1.5 θα επεκτείνει τη συμβατότητα για συστήματα Adobe Premiere CC, Final Cut Pro X, Logic Pro X και macOS 10.14 Mojave. Επίσης, το λογισμικό θα παραμείνει συμβατό με τα formats VST, AU, AAX Native και AudioSuite για συστήματα Mac και Windows.

“Το IDC 1.5 θα προσφέρει σε ένα μεγαλύτερο εύρος χρηστών τη δυνατότητα διαχωρισμού και διαφύλαξης της ομιλίας, ανεξάρτητα από πολλές παρεμβολές στο background που συναντώνται στο πεδίο,” δηλώνει ο Maciej Zielinski, CEO της Audionamix. “Οι ενημερώσεις του plug-in περιλαμβάνουν εκτεταμένη συμβατότητα με διάφορα συστήματα και απεριόριστη μείωση θορύβου.”

Η τιμή (MSRP) του λογισμικού είναι 199 δολάρια Η.Π.Α., αλλά η νεότερη έκδοση είναι διαθέσιμη στα 119 δολάρια Η.Π.Α. έως την 12η Δεκεμβρίου 2018. Οι υπάρχοντες χρήστες του IDC θα λάβουν δωρεάν αυτήν την ενημερωμένη έκδοση.

 

Πληροφορίες: https://audionamix.com/

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2018 15:04

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group