Ντεμπούτο του Quicklink ST250 στην IBC 2023. Η ολοκληρωμένη έτοιμη για 8K λύση απομακρυσμένου studio πολλών καμερών με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Στην Έκθεση IBC 2023 η Quicklink θα προβεί στο ντεμπούτο του ST250, της ολοκληρωμένης (all-in-one), έτοιμης για 8K, με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), broadcast studio hardware λύσης πολλών καμερών. Η πρωτοποριακή τεχνολογία αποτελεί μία πλήρως ευέλικτη λύση, η οποία μπορεί να ελεγχθεί εξ αποστάσεως (remotely controlled) ταυτοχρόνως από hardware control panels και μέσω έξυπνων διαδικτυακών διεπαφών (web interfaces). Το Quicklink ST250 ενσωματώνει απομακρυσμένο έλεγχο όλων των στοιχείων του studio σας συμπεριλαμβανομένων πολλών PTZ καμερών, on-air/standby tally κάμερας, ανύψωσης pedestal κάμερας, φωτισμού, ήχου, confidence monitor, teleprompter, engineering talkback/IFB, backdrop monitor/display, chroma keying και πολλών άλλων. Το ST250 ενσωματώνει όλα όσα χρειάζεστε αποτελώντας ένα πλήρες σύστημα παραγωγής και διανομής, η ιδανική all-in-one λύση για το απομακρυσμένο studio σας!



Ελέγξτε όλα τα στοιχεία της παραγωγής απολύτως εξ αποστάσεως, από μία απλή, διαισθητική και πλούσια σε δυνατότητες διεπαφή για τον χρήστη (user interface), το Quicklink Manager. Επιπροσθέτως, το Quicklink Bridge σάς επιτρέπει να ελέγχετε εξ αποστάσεως όλες τις πτυχές της παραγωγής σας, από οπουδήποτε στον κόσμο, δίχως καμία περίπλοκη διαμόρφωση δικτύου, προσφέροντας ένα απαράμιλλο επίπεδο ευελιξίας στις απομακρυσμένες παραγωγές σας. Οι τέσσερις ενσωματωμένοι διακριτοί προενισχυτές ήχου επιτρέπουν τον πλήρη έλεγχο των επαγγελματικών σας εισόδων μικροφώνου.

Στην Έκθεση IBC 2023 η Quicklink θα προβεί στο ντεμπούτο του ST250, της ολοκληρωμένης (all-in-one), έτοιμης για 8K, με δυνατότητες Τεχνητής Νοημοσύνης (AI), broadcast studio hardware λύσης πολλών καμερών

“Είμαστε ιδιαιτέρως ενθουσιασμένοι για το ότι θα παρουσιάσουμε και θα προβούμε στο ντεμπούτο του Quicklink ST250 στην IBC 2023,” δήλωσε ο Richard Rees, CEO της Quicklink. “Αυτή η καινοτόμος λύση υψηλής ζήτησης είναι η πιο ισχυρή λύση που έχουμε δημιουργήσει έως σήμερα και θα φέρει την επανάσταση ως προς τις δυνατότητες της παραγωγής.”

Βελτιώστε περαιτέρω τις απομακρυσμένες studio παραγωγές με τη νεότερη καινοτόμο τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) που περιλαμβάνεται στο Quicklink Cre8 που υποστηρίζεται από NVIDIA Maxine. Η δυνατότητα Maxine Eye Contact διασφαλίζει ότι τα θέματα απεικονίζονται σαν να κοιτάζουν απευθείας την κάμερα, ακόμη και όταν κοιτάζουν εξωτερικές οθόνες ή διαβάζουν σημειώσεις, γεγονός που μεγιστοποιεί την αφοσίωση του κοινού. Σε studio με δυσκολίες ως προς τον φωτισμό, εφαρμόστε το Artifact Reduction για την αυτόματη μείωση των artifacts και τη διατήρηση της υφής. Η λύση Video Noise Reduction αφαιρεί τον θόρυβο της κάμερας σε περιπτώσεις χαμηλού φωτισμού, διατηρώντας παράλληλα τις λεπτομέρειες, βελτιώνοντας την επαγγελματική εικόνα των παραγωγών.

Ενσωματώστε εύκολα τα απομακρυσμένα studios σας στη ροή εργασίας σας με επαγγελματικές broadcast outputs συμπεριλαμβανομένων RTMP, SRT, NDI ή Quicklink Studio, προς οποιονδήποτε προορισμό ή output μέσω SDI για ενσωμάτωση σε σουίτες παραγωγής video όπως Grass Valley Kula & Kahuna, NewTek TriCaster, Blackmagic Design ATEM, Ross Video Vision και πολλά άλλα!

Η Quicklink θα γιορτάσει τα 20 χρόνια δραστηριοποίησης της στην αγορά και θα παρουσιάσει το Cre8 με την τεχνολογία NVIDIA Maxine στο Εκθεσιακό Κέντρο RAI του Άμστερνταμ της Ολλανδίας, από 15 έως 18 Σεπτεμβρίου 2023. Ανακαλύψτε τις λύσεις Quicklink Cre8 καθώς και άλλες βραβευμένες λύσεις της Quicklink στο Περίπτερο 7.B50.

Προγραμματίστε ένα Ραντεβού για να γνωρίσετε την Ομάδα της Quicklink στην IBC εδώ

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα της AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Quicklink), στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψή σας!

Πληροφορίες:: www.quicklink.tv & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Quicklink - Σουόνσι, Ηνωμένο Βασίλειο - Αύγουστος 2023

Στην ίδια κατηγορία