το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 14:19

Μικρόφωνα της DPA επελέγησαν για την ορκωμοσία του Ιρλανδού Προέδρου.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Τα μικρόφωνα podium της δημοφιλούς εταιρείας παρείχαν εξαιρετική ποιότητα ήχου και υψηλής αισθητικής οπτική σε αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός που έλαβε χώρα στο Κάστρο του Δουβλίνου (Dublin Castle).

Η εξαιρετική ποιότητα του ήχου και η υψηλή αισθητική της σχεδίασής τους ήταν οι βασικοί λόγοι για τους οποίους επελέγησαν τα μικρόφωνα της DPA για την ενίσχυση των ομιλιών κατά την τελετή ορκωμοσίας του Michael D Higgins, ο οποίος ορκίστηκε πρόσφατα για τη δεύτερη θητεία του ως Πρόεδρος της Ιρλανδίας ύστερα από την επανεκλογή του τον Οκτώβριο με ποσοστό 56%.

Αυτό το σημαντικό γεγονός που πραγματοποιήθηκε στα State Apartments του Dublin Castle την 11η Νοεμβρίου, παρακολούθησαν περισσότερα από 300 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων οι πρώην Πρόεδροι Mary Robinson και Mary McAleese, ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Leo Varadkar και ο Tánaiste (Αναπληρωτής Πρωθυπουργός) Simon Coveney.

DPA Microphones Irish President Inauguration 2 

Στην Ion Solutions, κορυφαίο πάροχο επαγγελματικών οπτικοακουστικών και broadcast συστημάτων της Ιρλανδίας, ανατέθηκε η ενοικίαση-παροχή των ηχοσυστημάτων για την τελετή της ορκωμοσίας από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων.

Ο Ciarán Moen, Επικεφαλής Ενοικίασης Εξοπλισμού της Ion Solutions, δηλώνει: “Επιλέξαμε τη DPA ως συνεργάτη για τα μικρόφωνα διότι έχουμε συνεργαστεί με την εταιρεία στο παρελθόν και γνωρίζαμε ότι η ποιότητα του ήχου των μικροφώνων της DPA θα ανταποκρίνονταν εύκολα στις προκλήσεις αυτής της εκδήλωσης. Δεδομένου ότι αυτό ήταν ένα τόσο σημαντικό γεγονός, ήταν κρίσιμης σημασίας για το Υπουργείο Δημοσίων Έργων τα μικρόφωνα να έχουν ευχάριστη οπτική σε αυτόν τον υψηλού κύρους χώρο. Τα μικρόφωνα podium της DPA ανταποκρίθηκαν άψογα διότι ο σχεδιασμός τους είναι ιδιαιτέρως κομψός και προηγμένος.”

DPA Microphones Irish President Inauguration 3

Η Ion Solutions τοποθέτησε τέσσερα μικρόφωνα d: sign™ 4098 σε επιτραπέζιες βάσεις (table stands). Το κατευθυντικό (υπερκαρδιοειδές) πολικό διάγραμμα αυτών των μικροφώνων σε συνδυασμό με την φυσική απόκριση του ήχου εκτός άξονα εξασφαλίζουν την εξαιρετική σαφήνεια του λόγου, ενώ ταυτόχρονα εξασθενίζουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος. Επίσης, η Ion Solutions εγκατέστησε τέσσερα slimline directional Modular Active Booms, έκαστο εξοπλισμένο με μία Υπερκαρδιοειδή κάψα 4018. Αυτά τοποθετήθηκαν στο εμπρός μέρος της αίθουσας και χρησιμοποιήθηκαν από ένα ευρύ φάσμα αξιωματούχων, συμπεριλαμβανομένων των κληρικών (χριστιανών, εβραίων και ισλαμιστών) που άνοιξαν την τελετή της ορκωμοσίας με προσευχές.

“Το ύψος της οροφής στα State Apartments του Dublin Castle είναι μεγάλο, οπότε απαιτούνταν η χρήση μικροφώνων που θα μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στην ακουστική του δωματίου,” προσθέτει ο Moen. “Επίσης, η επιτυχία αυτής της εκδήλωσης εξαρτάται από τη σαφήνεια και την καταληπτότητα του λόγου που εκφέρουν οι ομιλητές. Τα μικρόφωνα της DPA ανταπεξήλθαν και στις δύο αυτές προϋποθέσεις, αποδίδοντας σταθερά καθαρό ήχο που μπορούσε να ακουστεί σε όλη την αίθουσα. Όλοι ήταν πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.”

Η Ion Solutions διαθέτει ένα ευρύ απόθεμα μικροφώνων της DPA που περιλαμβάνει πολλά μικρόφωνα για μουσικά όργανα (Instrument) d: vote™ 4099, καθώς και μικρόφωνα κεφαλής d:fine™ 4266 (Headset). Μετά την τελετή της ορκωμοσίας τα μικρόφωνα 4098 απεστάλησαν αμέσως σε άλλη μίσθωση, αυτήν τη φορά στο Fine Gael Party Conference, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο.

 

Πληροφορίες: www.dpamicrophones.com & Audio & Vision *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 14:29

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group