AV SYS: Αποκτήστε Δωρεάν Είσοδο στην Έκθεση IBC 2023 από τη Yellowtec.

Η Έκθεση IBC της τρέχουσας χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στο Άμστερνταμ, σε λίγες ημέρες. Για να λάβετε εγκαίρως το δωρεάν πάσο Επισκέπτη (visitor pass), αξιοποιήστε τον κωδικό πελάτη IBC4423 της Yellowtec και επισκεφθείτε το Περίπτερό της 8.C70 για να δείτε και να δοκιμάσετε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας!



Προγραμματίστε ένα ραντεβού για μία προσωπική συνάντηση με την Ομάδα της Yellowtec. Ο Jeff, ο Andy και ο Tobias θα χαρούν να σας μυήσουν στις εξαιρετικές λύσεις της δημοφιλούς εταιρείας. Στο Περίπτερο της Yellowtec θα βρίσκεται νέος εξοπλισμός προς εξερεύνηση-εξέταση.

Για τον καλύτερο συντονισμό και την οργάνωση μίας συνάντησης-παρουσίασης καθώς και για να λάβετε κάθε άλλη πληροφορία σχετικά με τις αποτελεσματικές λύσεις της Yellowtec, επικοινωνήστε με τον κο. Αντώνη Βλασταρά, Διευθυντή Πωλήσεων της AV SYS, Επίσημου Διανομέα Ελλάδος και Κύπρου των Προϊόντων της Yellowtec, στο κινητό τηλέφωνο +30 6975800398 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Λάβετε δωρεάν πάσο εισόδου εδώ.

Εξερευνήστε τον Εκθεσιακό Χώρο της IBC 2023 εδώ



Πληροφορίες: www.yellowtec.com & AV SYS * & https://avshop.avsys.gr/yellowtec
* Διανομέας Ελλάδος & Κύπρου

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AV SYS - 27 Αυγούστου 2023

Στην ίδια κατηγορία