το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 09:26

Sirrah - Mayah Communications: Η επόμενη γενιά του AoIP.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Σήμερα έχουμε μια μεγάλη ανακοίνωση για να κάνουμε. Εδώ και αρκετό καιρό εργαζόμαστε για μία νέα προσέγγιση ως προς τη μετάδοση ήχου που θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα και φθηνότερα για τους πελάτες μας: Πακέτα λογισμικού για εικονικούς κωδικοποιητές ήχου (audio codecs). Sirrah είναι το όνομα αυτού του πακέτου λογισμικού που αναπτύσσουμε επί του παρόντος. Κάποιοι από εσάς ίσως το έχετε ήδη δει στην εκδήλωση Tonmeistertagung 2018 στην Κολωνία. Το Sirrah σας επιτρέπει απλά να εγκαταστήσετε το λογισμικό μετάδοσης του ήχου σε υπάρχον server αντί να προμηθευτείτε εξειδικευμένο υλισμικό (hardware). Ο έλεγχος και η παρακολούθηση γίνεται μέσω ενός σύγχρονου GUI που βασίζεται στο λογισμικό ελέγχου που βρίσκεται στις συσκευές μας GeMINI και ANDROMEDA.

Αν έχετε την υποδομή, σύντομα δεν θα είναι πλέον απαραίτητο να αγοράσετε εξειδικευμένο υλισμικό για να πραγματοποιήσετε τη μετάδοση Ήχου-μέσω-IP που επιθυμείτε. Απλά χρειάζεστε έναν server με τις κατάλληλες συνδέσεις ήχου και δικτύου και το πρόγραμμα εγκατάστασης του Sirrah και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Το πρόγραμμα εγκατάστασης θα είναι διαθέσιμο σε USB συσκευές αποθήκευσης και CD/DVD-ROM.

ott streaming image 720
Το Sirrah έρχεται σε δύο εκδόσεις: Sirrah SIP και Sirrah OTT.

Το Sirrah SIP προορίζεται για συμβατική μετάδοση του ήχου μέσω SIP, ή RTP. Περιέχει όλα τα πλεονεκτήματα των codecs ήχου του υλισμικού μας σε ένα πακέτο λογισμικού. Συνεπώς περιλαμβάνει όλες τις πρόσθετες λειτουργίες και τη φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση του WebRemote 5.0.

Όπως υπονοεί και το όνομά του, το Sirrah OTT επικεντρώνεται στο over-the-top streaming ήχου και αποτελεί ιδανική επιλογή για να περάσετε το ηχητικό περιεχόμενο σας στο δίκτυο διανομής περιεχομένου (CDN) και από εκεί σε όλους τους ακροατές σας. Αυτό καθιστά το Sirrah OTT μία πρωτιά για τη MAYAH. Είναι το πρώτο μας προϊόν που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον χειρισμό του streaming ήχου στο διαδίκτυο.
Έκαστη έκδοση συνεργάζεται εξαιρετικά με περιβάλλον server που αξιοποιεί την πρόσβαση που βασίζεται στο υπολογιστικό νέφος (cloud) χάρη στην εφαρμογή που βασίζεται σε server.

sirrah protokolle 720

Τα πλεονεκτήματα τoυ Sirrah εν συντομία:
• Εύκολη εφαρμογή και εγκατάσταση σε υπάρχουσα υποδομή
• Αποδοτική χρήση των πόρων σε ένα περιβάλλον που βασίζεται σε υπολογιστικό νέφος
• Πιο οικονομική λύση για τις περισσότερες εφαρμογές
• Ένα φιλικό προς τον χρήστη, προσαρμόσιμο, διαισθητικό και σύγχρονο GUI ελέγχου
• Εστίαση (OTT) στη διευκόλυνση του over-the-top streaming (HLS, DASH, IceCast, Metadata)

Sirrah Mayah Communications Logo 

Οι πελάτες που προτιμούν το εξειδικευμένο υλισμικό για απλή-άμεση plug-and-play χρήση, ή όσοι απαιτούν πιο ειδικές εφαρμογές θα μπορούν να απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του GUI από τη σειρά hardware προϊόντων GeMINI και ANDROMEDA (WebRemote 5.0). Φυσικά οι server που θα τρέχουν το Sirrah θα είναι πλήρως συμβατοί με τις συσκευές GeMINI και ANDROMEDA.

 

Πληροφορίες: http://www.mayah.com/en/broadcast/sirrah.html  & Telmaco S.A. *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 09:32

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group