Οι 5 Σημαντικότεροι Λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε το Ραντεβού σας με Matrox & AmyDV στην IBC 2023.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να χάσετε το Ραντεβού σας με τη Matrox και την AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Matrox) κατά τη φετινή Έκθεση IBC και αυτοί κατά την άποψή μας είναι οι 5 σημαντικότεροι:



1. Δημιουργήστε ζωντανές παραγωγές εξαιρετικού επιπέδου από το Υπολογιστικό Νέφος (Cloud) και παράλληλα ενισχύστε τη ροή εργασίας σας στη φυσική εγκατάστασή σας (on-prem) με το νεότερο asynchronous media framework - Μatrox® ORIGIN. Σας περιμένουμε την 15η Σεπτεμβρίου, 14:00 για ένα Ειδικό Σεμινάριο σχετικά με τη ζωντανή παραγωγή που βασίζεται στο cloud.

2. Μειώστε το κόστος της ζωντανής παραγωγής σας με τον αποκλειστικό μας κωδικοποιητή (encoder) απομακρυσμένης παραγωγής και αποκωδικοποιητή Monarch EDGE, διατηρώντας παράλληλα τα δικά σας πρότυπα υψηλής ποιότητας.


3. Αξιοποιήστε τον SDI και HDMI εξοπλισμό σας απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως όλα τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το περιβάλλον ST 2110. Με τη Σειρά Λύσεων ConvertIP, είστε σε θέση να μετατρέπετε και να παρακολουθείτε (monitor) απρόσκοπτα όλες τις πηγές σας με απόλυτη εμπιστοσύνη.

4. Εκκινήστε τη λειτουργία της post-production ροής εργασίας σας με τους IP KVM extenders Extio™ 3, οι οποίοι επιτρέπουν στους χειριστές του studio control room σας να προβούν με ευκολία σε switch μεταξύ πολλών συστημάτων διαφόρων πηγών.

5. Και τέλος, διότι σας δίδεται η ευκαιρία να μας ενημερώσετε για όλα τα προσεχή broadcasting σχέδια και έργα σας και να λάβετε τις προτάσεις μας, οι οποίες θα ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα στις τεχνικές και λειτουργικές απαιτήσεις καθώς και στον προϋπολογισμό σας!

Ραντεβού 15-18 Σεπτεμβρίου στο Περίπτερο 7.B15 - Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε και μετράμε τις ημέρες που απομένουν έως να ανοίξει τις Πύλες της η Έκθεση IBC 2023!

Περισσότερες Λεπτομέρειες για την Έκθεση

Η Ομάδα της AmyDV (Επίσημος Διανομέας Ελλάδος των Προϊόντων της Matrox) για άλλη μία χρονιά θα έχει δυναμική παρουσία στην Έκθεση IBC 2023. Επικοινωνήστε με τα Στελέχη της στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε καλύτερα τον χρόνο και την επίσκεψή σας!

Πληροφορίες: https://video.matrox.com/en & AmyDV *
*Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AmyDV - Βριλήσσια, 31 Αυγούστου 2023

Στην ίδια κατηγορία