το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 15:58

Ο Jake Glanz της SiriusXM επιλέγει τους εγγραφείς ήχου της TASCAM.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Ο Jake Glanz, βετεράνος (18 έτη) του SiriusXM Radio, είναι ο Διευθυντής Broadcast και Τεχνικής Λειτουργίας της σημερινής μεγάλης εταιρείας ακουστικής ψυχαγωγίας και συνδρομητικών μέσων. Από την αρχή, τόσο αυτός, όσο και η εταιρεία SiriusXM βασίστηκαν σε εγγραφείς ήχου της TASCAM. "Αξιοποιούμε την TASCAM εδώ από την 1η Ημέρα," παραδέχεται ο Glanz. "Νομίζω ότι τα πρώτα CD-R προϊόντα ήταν τα CD-RW2000s και στη συνέχεια πήγαμε στα CD-RW901, ενώ τώρα αξιοποιούμε μονάδες SS-CDR250N."

Το SS-CDR250N της TASCAM αποτελεί δύο καναλιών συνδυασμός CD και solid-state (SD Κάρτας) εγγραφέα για δικτυακές εφαρμογές και προσφέρει ποικιλία επιλογών απομακρυσμένου ελέγχου. Περιλαμβάνει λειτουργία FTP client επιτρέποντας αυτοματοποιημένο uploading και downloading των αρχείων των εγγραφών. "Μας αρέσει η δυνατότητα SD Card flash," αναφέρει ο Glanz. "Με τη μονάδα SS-CDR250N οι άνθρωποι που ασχολούνται με το mobile περιεχόμενο μπορούν να εργάζονται απρόσκοπτα και έχουμε την ικανότητα της άμεσης εισαγωγής του περιεχομένου, κάτι που αποτελεί μία εξαιρετική δυνατότητα."

Η SiriusXM έχει επενδύσει σε διάφορα μοντέλα φορητών εγγραφέων ήχου της σειράς DR της TASCAM. "Το τμήμα Ηλεκτρονικής Συλλογής Ειδήσεων (ENG) της SiriusXM διαθέτει πολλούς ρεπόρτερ πεδίου και stringers," παρατηρεί ο Glanz. "Έχουμε χρησιμοποιήσει τους φορητούς εγγραφείς ήχου TASCAM DR-10X από τη στιγμή που διατέθηκαν στην αγορά. Το προσωπικό των ειδήσεων του Howard 100 ξεκίνησε με αυτούς." Ο μικρών διαστάσεων DR-10X της TASCAM συνδέεται με ένα μικρόφωνο χειρός συγκροτώντας το απόλυτο compact σύστημα συλλογής-εγγραφής ειδήσεων. Η λειτουργία Dual Recording (διπλής εγγραφής) γράφει ένα αντίγραφο του ήχου σε χαμηλότερη στάθμη, οπότε αν υπάρξει παραμόρφωση να έχετε ένα εφεδρικό backup. "Η ενσωμάτωση της λειτουργίας διπλής εγγραφής αρχείων σώζει ζωές," υποστηρίζει ο Glanz. "Οι εγγραφείς της σειράς DR είναι ιδιαιτέρως εύχρηστοι. Είχαμε κάποιους ανθρώπους με στοιχειώδεις γνώσεις που ξεκίνησαν να λειτουργούν αυτές τις συσκευές, οπότε ήταν πολύ χρήσιμο το γεγονός πως είναι φιλικοί στον χρήστη."

TASCAM SiriusXM 1 lr

Ο φορητός four-track εγγραφέας χειρός TASCAM DR-40 είναι μία ακόμα αγαπημένη μονάδα της SiriusXM, με εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ενσωματωμένα πυκνωτικά μικρόφωνα που επιλέγονται για XY και AB χρήση-τοποθέτηση. "Πιθανόν να έχουμε εκατοντάδες από αυτούς στο πεδίο", εκτιμά ο Glanz. "Ο φορητός εγγραφέας TASCAM DR-100mkIII είναι ένα άλλο εξαιρετικό προϊόν λόγω της λειτουργίας διπλής μπαταρίας που ενσωματώνει."Ως ο κορυφαίος εγγραφέας της TASCAM ο DR-100mkIII ηχογραφεί με πιστότητα 24-bit, 192kHz. Η δομή του με τη διπλή μπαταρία επιτρέπει στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας να χρησιμοποιείται μαζί με τις μπαταρίες AA για εκτεταμένης χρονικής διάρκειας λειτουργία, ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την εγγραφή στο πεδίο.

Επίσης, η ομάδα των ειδήσεων της SiriusXM βασίζεται στον ψηφιακό φορητό εγγραφέα χειρός DR-44WL της TASCAM. Ο DR-44WL είναι γνωστός για τα υψηλής ποιότητας μικρόφωνα που ενσωματώνει, για το κλείδωμα των εισόδων XLR που έχουν πρόσβαση στους νεότερους προενισχυτές μικροφώνου της TASCAM και για τον πλούσιο ήχο που αποδίδει με χαμηλό θόρυβο. Ιδιαίτερα πολύτιμη δυνατότητα για τη SiriusXM αποτελεί το γεγονός πως ο DR-44WL προσφέρει ικανότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω Wi-Fi. "Καλύπτουμε πολλές Συνεντεύξεις Τύπου όπου δεν μπορούμε να καθίσουμε κοντά στο podium," εξηγεί ο Glanz. "Με τον εγγραφέα DR-44WL οι δημοσιογράφοι μας μπορούν να περιηγηθούν στο GUI του εγγραφέα μέσω του iPhone τους, ενώ ο DR-44WL είναι συνδεδεμένος σε μία press feed.

Με την εξάρτησή της από τόσους διαφορετικούς ψηφιακούς εγγραφείς της TASCAM, με κάποιους από αυτούς σε μεγάλη ποσότητα, είναι ξεκάθαρο ότι η μακροχρόνια σχέση της SiriusXM με την TASCAM είναι τόσο δυνατή όσο ποτέ άλλοτε. "Η TASCAM κάνει τα πράγματα εύκολα για εμάς ", καταλήγει ο Glanz. "Αγαπάμε τα προϊόντα της."

 

Παρακολουθήστε το σχετικό Video

 

Πληροφορίες: www.tascam.com & Elina SA *
* Διανομέας Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 16:13

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group