Ο Ρ/Φ Σταθμός Inanda Radio της Νοτίου Αφρικής βασίζεται στην Τεχνολογία της AEQ για το κύριο Studio του.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός αποφάσισε να εγκαταστήσει τη ψηφιακή κονσόλα ήχου Capitol IP και συγκεκριμένα την έκδοση των 12-faders.



Ο Radio Inanda είναι ένας Νοτιοαφρικανικός Κοινοτικός Ραδιοφωνικός Σταθμός από την ομώνυμη περιοχή, ο οποίος διαθέτει μέσο ημερήσιο κοινό 51.000 ακροατές. Ο Radio Inanda εκπέμπει στα FM, στη Συχνότητα 88,4 καθώς και από τον διαδικτυακό τόπο του, από την ίδρυσή του και όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε ως ο επίσημος κυβερνητικός ραδιοφωνικός σταθμός της περιοχής.

Το προγράμματα που μεταδίδει ο Radio Inanda ανταποκρίνονται στις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, οι νέοι, τα παιδιά, τα άτομα με ειδικές ανάγκες και η ευρύτερη κοινότητα.

Αυτά τα προγράμματα αναλύουν την υλοποίηση των δράσεων του Κόμβου Αστικής Ανανέωσης του INK και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα ζητήματα, εκπέμποντας σε Ζουλού, Αγγλικά και Xhosa. Τα προγράμματα εστιάζουν πάντα στη διασφάλιση της ανάδειξης των ευκαιριών που παρέχει η κοινότητα στους πολίτες, μέσω των ραδιοκυμάτων.



Η Τεχνική Διεύθυνση του Σταθμού αποφάσισε τώρα να ανακαινίσει το Κύριο Broadcasting Studio του και να εγκαταστήσει μία ψηφιακή κονσόλα ήχου AEQ CAPITOL IP12 ως κεντρικό στοιχείο της νέας εγκατάστασης.

Η AEQ CAPITOL IP 12 είναι μία ψηφιακή κονσόλα μίξης ήχου με σταθερή διαμόρφωση και 12 faders. Στην CAPITOL IP η υλοποίηση της IP συνδεσιμότητας βασίζεται σε ένα module 16 καναλιών εισόδου και 16 καναλιών εξόδου, το οποίο ενσωματώνεται στο core της. Ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της AEQ CAPITOL IP είναι η μεγάλη διαθεσιμότητα εισόδων: 4 micro/line, 12 αναλογικές, 4 ψηφιακές στερεοφωνικές AES/EBU (AES3), 2 ψηφιακές στερεοφωνικές USB, 2 προαιρετικές τηλεφωνικές lines και προαιρετικές ψηφιακές πολυκαναλικές συνδέσεις (links) ήχου, 16 AoIP κανάλια μέσω δύο ethernet υποδοχών ή 64 MADI κανάλια εισόδου οπτικής ίνας.

AEQ Capitol IP, έκδοση των 12-faders

Το σύνολο του έργου διαχειρίστηκε η Buck Broadcast, εταιρεία διανομής των προϊόντων της AEQ στη Νότιο Αφρική.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Ρ/Φ Σταθμό Radio Inanda, ανατρέξτε στη διαδικτυακή διεύθυνση inandafm.co.za

Πληροφορίες: www.aeq.eu  & Καλαβίτης ΑΕΕ *
* Διανομέας Ελλάδος


Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - AEQ - 31/08/2023

Στην ίδια κατηγορία