Συνεργασία COSMOTE TV - Cablenet για τη μετάδοση αγώνων του Παγκύπριου Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωση, Πάφος και Καρμιώτισσα «παίζουν μπάλα» στην COSMOTE TV για τη σεζόν 2023-24.



29 Σεπτεμβρίου 2023 - Η Cablenet και η COSMOTE TV ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την αποκλειστική μετάδοση των κορυφαίων αγώνων του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου τώρα και στην Ελλάδα. Οι επιλεγμένοι εντός έδρας αγώνες των Κυπριακών ποδοσφαιρικών ομάδων του ΑΠΟΕΛ, της Ανόρθωσης, της Πάφος FC και της Καρμιώτισσας, θα προβάλλονται ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT για τη σεζόν 2023-24.

Ο Executive Director της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε χαρούμενοι που, για πρώτη φορά, η COSMOTE TV θα ξεκινήσει τη μετάδοση αγώνων του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου CYTA. Χάρη στη συμφωνία μας με την Cablenet, εμπλουτίζουμε περαιτέρω το αθλητικό μας περιεχόμενο, προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα στους φίλους του ποδοσφαίρου».

Ο CEO της Cablenet, Γιάννος Μιχαηλίδης, ανέφερε σε δηλώσεις του: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ξεκίνημα μιας σημαντικής σχέσης με την COSMOTE TV. Mε την συνεργασία αυτή θέλαμε να ικανοποιήσουμε το ευρύτερο κοινό, αλλά ιδιαίτερα να ανταποκριθούμε στο διαχρονικό αίτημα των Κύπριων τηλεθεατών που ζουν στην Ελλάδα και θέλουν να συνεχίσουν να είναι κοντά στις ομάδες της χώρας τους».

Η συμφωνία των δύο συνδρομητικών πλατφορμών αφορά ένα παιχνίδι σε κάθε αγωνιστική από τους αγώνες που προβάλλει τηλεοπτικά η Cablenet και η επιλογή θα ανήκει στην COSMOTE TV. Η παραγωγή και η εικόνα θα είναι αποκλειστική ευθύνη της Cablenet.

Σχετικά με την Cablenet

Η Cablenet είναι ηγετικός πάροχος τηλεπικοινωνιών και πρωτοπόρος της τεχνολογικής καινοτομίας στην Κύπρο. Εστιασμένη στην προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η Cablenet προσφέρει απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και προηγμένες λύσεις τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρικούς πελάτες. Η Cablenet έχει ιδιόκτητες υποδομές και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνίας που συμπεριλαμβάνουν υπηρεσίες διαδικτύου, υπηρεσίες Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας, καθώς επίσης και υπηρεσίες τηλεόρασης πλούσιες σε αθλητικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Είναι Υπερήφανος Τηλεοπτικός Χορηγός των ΑΠΟΕΛ, Ανόρθωσης, Πάφος FC και Καρμιώτισσας που αγωνίζονται στην Α’ Κατηγορία του Κυπριακού Πρωταθλήματος ενώ στο πλούσιο περιεχόμενο της περιλαμβάνονται τα Πρωταθλήματα Championship Αγγλίας, Ολλανδίας, Βελγίου, Αργεντινής καθώς επίσης και του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών. Είναι επίσης Μέγα Χορηγός Επικοινωνίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και προβάλλει όλα τα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Στίβου, Κολύμβησης, Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής, Τζούντο, Καράτε και άλλων αθλημάτων. Η Cablenet παρέχει πολύ υψηλές ταχύτητες σε πολύ προσιτές τιμές, προσφέροντας στους οικιακούς πελάτες το καλύτερο ‘value for money’ στην αγορά της ευρυζωνικής πρόσβασης και των συνδυασμένων υπηρεσιών. Η Cablenet προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και η δημιουργία τους είχε πάντα γνώμονα τις ανάγκες των εταιρικών πελατών σε όλα τα επίπεδα, είτε πρόκειται για μικρές, μεσαίες ή μεγάλες επιχειρήσεις, και σε όλους τους τομείς δραστηριότητας.

Πληροφορίες: www.cosmotetv.gr/portal

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - COSMOTE - Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία