Η COSMOTE διευκολύνει την τηλεκπαίδευση μαθητών σε πλημμυροπαθείς περιοχές της Μαγνησίας.

Δωρεά 100 tablets, για χρήση από μαθητές που δεν έχουν πρόσβαση στις σχολικές μονάδες.



13 Οκτωβρίου 2023 - Την τηλεκπαίδευση των μαθητών που δεν έχουν πρόσβαση σε σχολεία περιοχών της Μαγνησίας, ιδίως του Πηλίου, λόγω των καταστροφών στο οδικό δίκτυο διευκολύνει η COSMOTE, με τη δωρεά 100 tablets, σε συνέχεια αιτήματος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Όλα τα tablets έχουν απεριόριστο internet μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

«Στην προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μετά από καταστροφές τέτοιου μεγέθους, η COSMOTE στέκεται με όλες της τις δυνάμεις δίπλα στους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες. Ειδικά για τους μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους στις σχολικές αίθουσες, βάζουμε την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης, προσφέροντας tablets και πρόσβαση στο κινητό internet. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με γνώμονα την κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη.», δήλωσε η κα Ντέπη Τζιμέα, Executive Director Εταιρικής Επικοινωνίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης Ομίλου ΟΤΕ.

Τα tablets παραδόθηκαν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Μαγνησίας, και ακόλουθα αποδόθηκαν στους μαθητές από τους Διευθυντές των σχολείων, στα οποία δεν υπάρχει πρόσβαση λόγω των καταστροφών στο οδικό δίκτυο. Τα tablets θα παραμείνουν στα σχολεία και μετά την αποκατάσταση της πρόσβασης των μαθητών σε αυτά, με στόχο να καλύπτουν μελλοντικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ο Όμιλος ΟΤΕ, από την πρώτη στιγμή, στέκεται στο πλευρό των πληγέντων στην Θεσσαλία με δωρεάν τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες, εντατική αποκατάσταση των τηλεπικοινωνιακών υποδομών, αλλά και υλική στήριξη. Τέλος, με τη συνδρομή των ανθρώπων του από όλη την Ελλάδα, ο Όμιλος ΟΤΕ συγκέντρωσε 3 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μέσω της Humanity Greece ταξίδεψαν σε Βόλο, Λάρισα και Καρδίτσα για τη στήριξη των πλημμυροπαθών.

Πληροφορίες: www.cosmote.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίου Τύπου - COSMOTE - Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία