το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

H Χρύσα Βουλγαρίδου, Εμπορική Διευθύντρια στο SBC-ATTICA.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Στο πλαίσιο αναβάθμισης της παρουσίας και εμπλουτισμού του στελεχειακού του δυναμικού, ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με την Χρύσα Βουλγαρίδου, η οποία αναλαμβάνει την εμπορική διεύθυνση.

Η κ. Βουλγαρίδου, διαθέτει βαθιά γνώση και διαχρονική παρουσία στον χώρο τον media, ενώ η επαγγελματική της εμπειρία στο χώρο των επενδύσεων και της οικονομίας διασφαλίζει την αποτελεσματικότερη προώθηση του περιεχομένου του καναλιου.

Η κ. Βουλγαρίδου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1998 από τις Χρηματιστηριακές DF ΑΧΕΠΕΥ και APEX ΑΧΕΠΕΥ ως broker, ενώ σύντομα ανέλαβε μεγάλους λογαριασμούς και επέκτεινε τις συνεργασίες της με άλλες Χρηματιστηριακές εταιρίες.
Το 2009 εντάχθηκε στο δυναμικό της Freenet SA ως οικονομική διευθύντρια, το 2012 ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας του εμπορικού και marketing, απ όπου αποχώρησε το 2016.
Το 2016 ξεκίνησε το crisismonitor.gr και το crisis labs στο πλαίσιο του ομίλου Crises Zone.
Είναι Μαθηματικός και κάτοχος δατμηματικού μεταπτυχιακού από την ΑΣΟΕΕ, ενώ είναι πιστοποιημένη διαχειρίστρια κεφαλαίων, από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Αναλυτών, του Συνδέσμου Επιστημόνων Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής (HFAA), του IforU, του BPW ATHENS και γραμματέας του ΕΙΟΔ της ΕΕΔΕ.

 

Πληροφορίες: www.sbctv.gr & www.atticatv.gr 

 

Παρατηρήσεις: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - SBC - ATTICA - 13 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018 16:10

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group