το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Εκπροσώπηση της Ελλάδας στην 37η Συνάντηση Υψηλόβαθμων Αξιωματούχων για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό που διοργανώθηκε από τον ΟΟΣΑ (Δουβλίνο, 8 & 9 Νοεμβρίου).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στις 8 και 9 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο συνάντηση εκπροσώπων των χωρών-μελών του ΟΟΣΑ με θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό και τις επιπτώσεις του στη δημόσια διακυβέρνηση. Στη συνάντηση ζητήθηκαν θέματα σχετικά με τα διάφορα μοντέλα άσκησης ψηφιακής πολιτικής, τη διαχείριση και την προστασία των δεδομένων και την κυβερνοασφάλεια.

Οι συμμετέχοντες εκπρόσωποι, άνω των τριάντα χωρών, τοποθετήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, εμπειρίες και προβληματισμούς επί των ανωτέρων θεμάτων, με στόχο τη δημιουργία πολιτικών που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Την Ελλάδα εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιος Ράλλης. Ο κ. Ράλλης παρουσίασε τον τρόπο που λειτουργεί η Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Πολιτικής, ως κεντρική δομή που διαμορφώνει την Ψηφιακή Πολιτική και εποπτεύει την εφαρμογή της, καθώς και τους τομείς παρέμβασης που περιγράφονται στην Εθνική Ψηφιακή Στρατηγική 2016-2021 και την πρόοδο που έχει σημειωθεί σε σχέση με την εφαρμογή της.

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - 12/11/2018

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 17:26

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group