το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Εκδικάστηκε, χθες 12/11/2018, στο Πρωτοδικείο Αθήνας η αίτηση της ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον ορισμό προσωρινής διοίκησης στην «Ραδιοφωνικές Επιχειρήσεις Βήμα FM Α.Ε.» με σκοπό να την οδηγήσει σε παύση πληρωμών.

Ολοκληρώθηκαν οι νομικές διαδικασίες που απαιτούνταν για την τροποποίηση του Καταστατικού της Ένωσής μας, έτσι όπως αποφάσισε προ μηνών η καταστατική Γενική Συνέλευση.

Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε στις 18-10-18 την αίτηση, για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, που κατέθεσε στο ΕΣΡ η εταιρεία ALTER EGO συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αίτημα κατατέθηκε στο ΕΣΡ μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
Όλα τα αιτήματα των απεργιακών μας κινητοποιήσεων , εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και αυτή καθ΄εαυτή την αναπτυξιακή πορεία της ΕΡΤ, στην τροχιά της οποίας μπήκε η εταιρεία μετά από δυόμισυ χρόνια στασιμότητας.

Και επίσημα ανακοίνωσε η Motor Oil την απόκτηση του Alpha Media Group. Ο έλεγχος του σταθμού του Δημήτρη Κοντομηνά, περνάει στον όμιλο Βαρδινογιάννη. Το ποσό της εξαγορά ανέρχεται σε 21,7 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 23 εκατομμύρια ευρώ" (typologies.gr )

Με έκπληξη ακούσαμε τον Υπουργό Τύπου σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ να λέει ότι ένας από τους μεγαλομετόχους του MEGA κατέβαλε τις υποχρεώσεις του στους εργαζόμενους.

Με την κατάθεση ενδιαφέροντος της ALTER EGO για την έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλήνιας εμβέλειας έπεσαν τελείως οι μάσκες. Ο επιχειρηματίας, που έχει την αποκλειστική ευθύνη για το κλείσιμο του «Βήμα fm» και μέρος αυτής στο κλείσιμο του MEGA, καταθέτει την εγγυητική των 3.500.000€ και προτίθεται να καλύψει το κενό που ο ίδιος δημιούργησε. Δεν κρύβεται καν πίσω από άλλη εταιρεία αλλά ανερυθρίαστα βγαίνει μπροστά. Δίπλα του, σαν εξαπτέρυγα, «μεγάλοι συνδικαλιστές» χαιρετίζουν τις τετρακόσιες νέες(;) θέσεις εργασίας, «πόση καλοσύνη γύρω μου κι εντός»…

Υπεγράφη σήμερα 26η Οκτωβρίου 2018, από την Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου, η απόφαση για την επέκταση της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας της Ένωσής μας με την Ε.Ι.Ι.Ρ.Α.

Σελίδα 1 από 70
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group