το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ καταγγέλλουν την ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» για το πογκρόμ απολύσεων που εξαπέλυσε σήμερα πετώντας 12 συναδέλφους μας στο δρόμο. Η πρώτη απάντηση των εργαζομένων του «ΣΚΑΪ» με τη στήριξη των σωματείων ήταν τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 11/1 την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Για το Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους η Υπουργική Απόφαση 19040/1981, όπως ισχύει σήμερα, ορίζει ότι:

Οι τεχνικοί της ιδιωτικής ραδιοφωνίας καταδικάζουμε τη βομβιστική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας.

Τέτοιες ενέργειες δεν εκφράζουν την πρακτική του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ που έμπρακτα έχουν δώσει αγώνες για την ελευθερία, την Δημοκρατία και για ανοιχτά ΜΜΕ, καταδικάζουμε απερίφραστα τη βομβιστική επίθεση εναντίον του ΣΚΑΙ.

Την περασμένη Παρασκευή ακούσαμε το δίδυμο Αντώνη Πανούτσου, Μάκη Προβατά στον ραδιοσταθμό «Athens Voice 102.5» να αναφέρονται στην υπόθεση του «Βήμα fm» και στις ευθύνες του τελευταίου ιδιοκτήτη του Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με το κλείσιμό του.

Με κεντρικό σύνθημα “ Αίμα μόνο για όλους ” η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο Αγ. Σάββας την Τετάρτη 19-12-2018 από τις 09:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη της Ένωσής μας στην τακτική Γενική Συνέλευση την ερχόμενη Δευτέρα 3η Δεκεμβρίου 2018, στις 18.00, στο δεύτερο όροφο του ΕΚΑ (οδός 3ης Σεπτεμβρίου 48Β), με θέματα:

Σελίδα 1 από 71
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group