το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Διεξήχθη χθες η συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των Διοικητικών Συμβουλίων της Ε.Τ.Ε.Ρ. και της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΕΣΡ, κκ. Αθανάσιο Κουτρομάνο και Ροδόλφο Μορώνη, με την συμμετοχή του Υφυπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρη Κρέτσου, ο οποίος είχε λάβει και την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης.

Το Δ.Σ. Της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. καταδικάζει απερίφραστα τη Διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1. Το περασμένο Καλοκαίρι απολύθηκαν τεχνικοί οι οποίοι εργάζονταν επί σειρά ετών στο κανάλι. Οι συνάδελφοι όλα αυτά τα χρόνια πρόσφεραν στο σταθμό τον κόπο και τον ιδρώτα τους και έμπαιναν πολλές φορές μέσα στον κίνδυνο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, αδιαφορώντας για την σωματική τους ακεραιότητα.

Ακόμα δεν καταλάγιασε ο αχός της απόφασης 542/2019 του Πρωτοδικείου Αθηνών, σχετικά με την προσπάθεια του Μαρινάκη να πτωχεύσει το «ΒΗΜΑ FM».

Παίρνοντας αφορμή από δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τις συνθήκες εργασίας στο «ΔΟΜ», ας αποκαλύψουμε ορισμένες αλήθειες που λέγονται πίσω από κλειστές θύρες μόνο, «κοινός τόπος» στη χώρα μας που δυστυχώς διαιωνίζει παθογένειες.

Μπορεί η απόφαση του Ελληνικού Εφετείου κακουργημάτων, να βρίσκεται στον αντίποδα της απόφασης του Ανώτατου Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων το οποίο αναγνωρίζοντας το έννομο συμφέρον της ΠΟΣΠΕΡΤ σε ότι αφορά την ΕΡΤ, έκανε δεκτή την προσφυγή της για το κλείσιμό της από την συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου, μπορεί οι Έλληνες δικαστές να μην αναγνώρισαν το δικαίωμα της ομοσπονδίας να παρίσταται ως πολιτική αγωγή στην περιβόητη «δίκη των bonus», στην οποία δικάζονται με βαρύτατες κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, ο τέως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Παναγόπουλος και κάμποσοι από την τότε «αυλή» του, ωστόσο ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π. Καλφαγιάννης κατέθεσε ως μάρτυρας για δεύτερη ημέρα (29/01/2019) στη δίκη ως μάρτυρας.

Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του ραδιοσταθμού «NEWS 24/7» για την αδικαιολόγητη, παράνομη και καταχρηστική απόλυση συναδέλφου μας τεχνικού, καθώς επίσης και για την άρνησή της να εφαρμόσει τους όρους της ΣΣΕ, μεταξύ της ΕΤΕΡ και της ΕΙΙΡΑ, ενώ έχει κηρυχθεί γενικώς υποχρεωτική πάνω από δύο μήνες με απόφαση της Υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου. Φαίνεται πως η διοίκηση του Ομίλου Μάρη δεν έχει μάθει τίποτα, σχετικά με την επέκταση των συμβάσεων, παρά τις πολλές συνεντεύξεις της υπουργού Εργασίας στον ραδιοσταθμό «NEWS 24/7».

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ, της ΕΤΕΡ και της ΕΣΠΗΤ καταγγέλλουν την ιδιοκτησία του «ΣΚΑΪ» για το πογκρόμ απολύσεων που εξαπέλυσε σήμερα πετώντας 12 συναδέλφους μας στο δρόμο. Η πρώτη απάντηση των εργαζομένων του «ΣΚΑΪ» με τη στήριξη των σωματείων ήταν τρίωρη στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή 11/1 την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Για το Δώρο Χριστουγέννων στους εργαζόμενους η Υπουργική Απόφαση 19040/1981, όπως ισχύει σήμερα, ορίζει ότι:

Σελίδα 1 από 71

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group