το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

ΕΤΕΡ: Καθαρό Τοπίο με απλήρωτους εργαζομένους;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε στις 18-10-18 την αίτηση, για άδεια σταθμού πανελλαδικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου, που κατέθεσε στο ΕΣΡ η εταιρεία ALTER EGO συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Το αίτημα κατατέθηκε στο ΕΣΡ μαζί με την εγγυητική επιστολή των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με ανακούφιση ακούσαμε στις 29-10-18 τον Λ. Κρέτσο, υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, σε συνέντευξη του να λέει ότι το MEGA, είναι το τελευταίο επεισόδιο κακοδιαχείρισης στα ελληνικά ΜΜΕ και πως στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν πλέον κανόνες και επιχειρηματικά κίνητρα που ήδη αποδίδουν.
Στις 12-11-18 εκδικάζεται στο πρωτοδικείο Αθηνών το αίτημα της ALTER EGO - της ίδιας που διεκδικεί τηλεοπτική άδεια- που ζητάει τον διορισμό διοικητικού Συμβουλίου στην εταιρία «ΒΗΜΑ FM», που συμμετέχει η ALTER EGO με ποσοστό 99,75%, με μόνη υποχρέωση την πτώχευση.
Με δεδομένο ότι, η ALTER EGO διεκδικεί άδεια και διαθέτει τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια για αυτή και με εγγυητή από την πλευρά της πολιτείας τον υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, που δεν επιτρέπει άλλο επεισόδιο κακοδιαχείρισης, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για την ALTER EGO και το μεγαλομέτοχό της κύριο Μαρινάκη, από το να διορίσει η ίδια διοικητικό συμβούλιο, να πληρώσει τους εργαζόμενους, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους φόρους που οφείλει και, εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις, να πάρει τηλεοπτική άδεια. Τα νόμιμα να ισχύσουν και για κάθε μεγαλοεπιχειρηματία που επιχειρεί ή θέλει να επιχειρήσει στο χώρο των ΜΜΕ. Αυτό άλλωστε είναι το βασικό χαρακτηριστικό ενός κράτος δικαίου.
Αλλιώς δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως η Alter Ego, όπως και κάθε αντίστοιχη εταιρεία, ενώ θα έχει στην ουσία κακοδιαχειριστεί ένα περιουσιακό της στοιχείο, θα λάβει τηλεοπτική άδεια και αυτό θα είναι "καθαρό τοπίο, με διαδικασίες και κανόνες που τηρούνται από όλους, που φέρνει σταθερότητα και στην απασχόληση ".
Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - ΕΤΕΡ - 08-11-2018

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 08 Νοεμβρίου 2018 10:36

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group