το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Η Συμμαχία για τις Λύσεις IP Μέσων (Alliance for IP Media Solutions - AIMS) ανακοίνωσε χθες το νέο εκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο της για τη χρονική περίοδο 2018-2019 που θα οδηγήσει τις προσπάθειες του οργανισμού στη βασιζόμενη σε πρότυπα IP υποδομή για τα επαγγελματικά μέσα. Όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της AIMS επανεξελέγησαν, δηλαδή ο Πρόεδρος Michael Cronk (από τη Grass Valley), ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Steve Reynolds (της Imagine Communications), ο Επικεφαλής Οικονομικός Διευθυντής Andreas Hilmer (από τη Lawo) και το Μέλος Andy Warman (της Harmonic), ενώ νέο Μέλος του ΔΣ θα είναι η Larissa Görner (από τη Net Insight) που εκλέχθηκε προσφάτως.

Η ΕΡΤ αναζητά τεχνολογικές λύσεις/υπηρεσίες για τη διάθεση και αξιοποίηση του διαφημιστικού αποθέματος των διαδικτυακών της τόπων, με όρους Programmatic Buying.

• Αύξηση προσαρμοσμένου EBITDA Ομίλου κατά 4,7%, χάρη στις ισχυρές επιδόσεις στην Ελλάδα
• Ελλάδα: Αύξηση εσόδων κατά 1,9% και προσαρμοσμένου EBITDA κατά 5,7%, κυρίως λόγω:
o Διψήφιας αύξησης στις ευρυζωνικές υπηρεσίες σταθερής και ισχυρών εσόδων κινητής από data και περιαγωγή
o Συνεχούς εξορθολογισμού του κόστους, που επηρεάζεται θετικά από την ψηφιακοποίηση και τα προγράμματα εθελουσίας αποχώρησης
• Το δύσκολο περιβάλλον εξακολουθεί να επηρεάζει τις επιδόσεις στη Ρουμανία - σε εξέλιξη πρωτοβουλίες ανάκαμψης
• Η κερδοφορία στην Αλβανία συνεχίζει την ανοδική της πορεία
• Συνεχιζόμενες επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες για τη δημιουργία βιώσιμης ανάπτυξης - επενδύσεις σύμφωνες με τους προβλεπόμενους στόχους
• Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις για τις ελεύθερες ταμειακές ροές σε επίπεδο έτους

Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κ. Λευτέρης Κρέτσος συναντήθηκε σήμερα με εκπροσώπους της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και πιο συγκεκριμένα, με τον πρόεδρο της Ε.Ε.Τ. κ. Νικόλαο Καραμούζη, με την Γενική Γραμματέα της Ε.Ε.Τ. κ. Χαρούλα Απαλαγάκη και με τον πρόεδρο της εκτελεστικής επιτροπής της Ε.Ε.Τ. κ. Γεώργιο Αρώνη.

Παροχή εξουσιοδότησης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο και τη Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών διαπραγμάτευσης με την Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων (ΕΥΕΔ) για λογαριασμό των δικαιούχων μελών της.

Στην Αθήνα, σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Με βαθιά θλίψη και ανείπωτη οδύνη η οικογένεια της Space Hellas, θρηνεί την απροσδόκητη απώλεια του εμπνευστή, Ιδρυτή και Επίτιμου Πρόεδρου της, Δημήτρη Μανωλόπουλου.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, υποδέχτηκαν σήμερα στο Υπουργείο ΨΗΠΤΕ, εκπροσώπους της startup κοινότητας, με τους οποίους συζήτησαν για τα διαθέσιμα και επερχόμενα χρηματοδοτικά και άλλα εργαλεία, καθώς και για την από κοινού χάραξη στρατηγικής για την υποστήριξη των καινοτόμων επιχειρήσεων της χώρας.

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, θα συναντηθούν σήμερα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, με εκπροσώπους της startup κοινότητας, με στόχο την ενημέρωση των start uppers για τα διαθέσιμα και επερχόμενα χρηματοδοτικά και άλλα εργαλεία, καθώς και την από κοινού χάραξη της στρατηγικής για την υποστήριξη των καινοτόμων επιχειρήσεων της χώρας.

Σελίδα 1 από 99
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group