το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοινώνει στοιχεία του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στον Τομέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με έτος βάσης 2015=100,0 για την περίοδο 2015 έως Δ' τρίμηνο 2018.

Σε συμφωνία κατέληξαν η Ειδική Υπηρεσία Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων – ΕΥΕΔ και η Ένωση Εστιατόρων Ψητοπωλών και Καφέ-Μπαρ Νομού Θεσσαλονίκης, για τη χορήγηση άδειας δημόσιας εκτέλεσης μουσικών έργων στα μέλη της.

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για την πορεία των δραστηριοτήτων και της διαχειριστικής λειτουργίας της ΕΥΕΔ και σε απάντηση ερωτήσεων, που έχουν τεθεί το τελευταίο διάστημα από μέλη της, θεωρούμε απαραίτητο να ενημερώσουμε για τις τελευταίες εξελίξεις ως προς τα διαχειριστικά μας θέματα, αλλά και για τις αποφάσεις ως προς τις επόμενες καταβολές δικαιωμάτων, καθώς επίσης να διευκρινίσουμε κάποια άλλα ζητήματα , που αφορούν σε συνήθεις ερωτήσεις μελών, διακρίνοντας τα θέματα σε τρεις κατηγορίες τις παρακάτω:

Σχετικά με αναρτήσεις ιστοσελίδων περί δήθεν διαφημιστικής προβολής παράνομης στοιχηματικής εταιρείας από την ΕΡΤ, η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης επισημαίνει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στη μουσική σκηνή ΒΕΝΤΕΤΑ LIVE, η πρώτη μεγάλη συνάντηση δημιουργών/δικαιούχων πνευματικών δικαιωμάτων, μελών της Ειδικής Υπηρεσίας Έκτακτης Διαχείρισης Δικαιωμάτων- ΕΥΕΔ, που κατοικούν στη Βόρεια Ελλάδα.

Τα σωματεία μας το περασμένο καλοκαίρι ένωσαν τις δυνάμεις τους υποστηρίζοντας την ύπαρξη ενός ΟΣΔ αυτοδιαχειριζόμενου, χωρίς καμία κρατική παρέμβαση, με πλήρη ιδιοκτησία και έλεγχο του από τους Έλληνες δημιουργούς (και εκδότες), σε έντιμη και δίκαιη συστέγαση με τους ξένους οργανισμούς δημιουργών (και εκδοτών) συναδέλφων μας. Επιλέξαμε την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ επειδή πιστέψαμε πως εκπληρώνει εν δυνάμει όλες αυτές τις προϋποθέσεις, έχοντας και την απαραίτητη έγκριση και στήριξη από την παγκόσμια ομοσπονδία (CISAC).

Προ των πυλών βρίσκεται η ενεργειακή αναβάθμιση του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, καθώς η αρμόδια Γραμματεία ΕΤΠΑ/ΕΣΠΑ του Υπουργείου Οικονομικών εξέδωσε την απόφαση για την έκδοση αυτής της πρόσκλησης, χρηματοδοτώντας στο απόλυτο τις αναγκαίες -εδώ και αρκετά χρόνια – παρεμβάσεις, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

 Η Αυτοδιαχείριση ανακοινώνει τον διορισμό νέου μόνιμου Γενικού Διευθυντή στον Οργανισμό, του κ. Γιάννη Σταθακόπουλου, ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από σήμερα, Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019.

Σελίδα 1 από 104

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group