το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Στην Glodina Connan-Lostanlen της Imagine απονέμεται το Βραβείο Εξαίρετης Γυναίκας στη Broadcast Βιομηχανία 2018 της IABM.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Αναγνώριση μίας καριέρας για την πρόοδο της τεχνολογίας των Μέσων Αναγνώριση μίας καριέρας για την πρόοδο της τεχνολογίας των Μέσων

H Dr. Glodina Connan-Lostanlen της Imagine Communications έχει κερδίσει το Πρώτο Outstanding Woman in Broadcast Award. Η τιμητική διάκριση απονέμεται από την IABM, τη διεθνή εμπορική ένωση για τη broadcast και media τεχνολογία σε συνεργασία με τη Rise, την ομάδα υποστήριξης της διαφορετικότητας των φύλων στη βιομηχανία. Το βραβείο απονεμήθηκε κατά την τελετή απονομής των ετήσιων βραβείων στα πλαίσια του ετήσιου Διεθνούς Επιχειρηματικού Συνεδρίου της IABM το βράδυ της Πέμπτης, 6 Δεκεμβρίου 2018.

Η Glodina είναι τώρα Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Γενική Διευθύντρια Αμερικής για τις Πωλήσεις και τις Υπηρεσίες Playout & Networking της Imagine. Επίσης, ηγείται των δραστηριοτήτων του marketing της εταιρείας παγκοσμίως.

“Η εξαιρετική επιτυχία της Glodina στη βιομηχανία έχει προέλθει μέσα από την εκπληκτικά βαθιά γνώση της και την κατανόηση όχι μόνο της τεχνολογίας, αλλά και του τρόπου με τον οποίο οι πελάτες μας πρέπει να την εφαρμόσουν,” δήλωσε ο Tom Cotney, Πρόεδρος και CEO της Imagine Communications. “Είναι ένα τεράστιο περιουσιακό στοιχείο για την επιχείρησή μας και για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο. Η αφοσίωση της στη broadcast βιομηχανία εκτείνεται αρκετά πέρα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του ωραρίου 9 με 5 και ανέκαθεν χρησιμοποίησε τη θέση της ως υπέρμαχος της τεχνολογίας και εκπαιδευτικός. Άξιζε αυτό το βραβείο και κάθε μέλος της ομάδας της Imagine Communications είναι περήφανο γι 'αυτήν.”

“Η αφοσίωση και η καθοδήγηση της Glodina αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα για όλους στη βιομηχανία μας, ανεξάρτητα από το φύλο,” δήλωσε ο Peter White, CEO της IABM. “Επίσης, αυτά τα χαρακτηριστικά την καθιστά ένα εκπληκτικό μοντέλο ρόλου για τις νέες γυναίκες που εργάζονται στις επιχειρήσεις broadcast και μέσων και η Glodina άξιζε αυτήν την τιμητική διάκριση με αυτό το βραβείο που απονεμήθηκε σε συνεργασία με την εξαιρετική οργάνωση Rise.”

Το ενδιαφέρον της Glodina για την broadcast τεχνολογία ξεκίνησε στο Πανεπιστήμιο της Rennes στη Γαλλία, με το δίπλωμα μηχανικού ηλεκτρονικών, το μεταπτυχιακό δίπλωμα στην μικροκυματική και την οπτοηλεκτρονική και συνεχίστηκε με το Ph.D. στην επεξεργασία σήματος και τις τηλεπικοινωνίες. Ξεκίνησε την καριέρα της στη ψηφιακή επεξεργασία σημάτων για τις διαδικτυακές επικοινωνίες μέσω δορυφόρου προτού ενταχθεί στη Harris Broadcast το 2001.

Αρχικώς λειτούργησε ως παγκόσμιος ευαγγελιστής (global evangelist) για την επανάσταση του αναδυόμενου ψηφιακού ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Η καθοδήγηση της εξασφάλισε την καθιέρωση της Harris ως παγκόσμιου ηγέτη στις λύσεις για DAB και οδήγησε στην ταχεία επαγγελματική ανέλιξη της, μεταφέροντας τη από τη μητρική της χώρα, τη Γαλλία, στον Καναδά, το 2009. Ως Διευθυντής Marketing Προϊόντων επιβλέπει την άψογη αύξηση των εσόδων της εταιρείας. Όταν η Harris Corporation εκχώρησε το broadcast portfolio της, η Glodina επί εννέα μήνες παρείχε υποστήριξη ως προς την επιμέλεια όλων των διαδικασιών της εταιρείας.

Η νέα επιχείρηση εμφανίστηκε ως Imagine Communications, με την Glodina να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πλήρους επαναπροσανατολισμού της προς την τεχνολογία επόμενης γενιάς, την IP τεχνολογία και το υπολογιστικό νέφος (cloud). Στη συνέχεια, όπως και τώρα, ηγείται της βιομηχανίας με μία ιδιαίτερα ορατή παρουσία στα συνέδρια και τις τεχνικές παρουσιάσεις σε όλον τον κόσμο, αποτελώντας συχνά εκδότης σημαντικών white papers.

 

Πληροφορίες: www.imaginecommunications.com & AmyDV *
* Διανομέας Ελλάδος

 

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου – AmyDV – Βριλήσσια, 21 Δεκεμβρίου 2018

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018 13:53

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group