το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τροποποίηση Εμπορικής Πολιτικής της ΕΡΤ ΑΕ για το έτος 2018 (παροχή εκπτώσεων και στους απευθείας διαφημιζόμενους - όχι μόνο σε όσους έρχονται μέσω διαφημιστικής εταιρίας).

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Διαβάστε ακολούθως τη σχετική απόφαση της ΕΡΤ ΑΕ.

Στην Αθήνα, σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.
Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Χριστόφορος - Ευτύχιος Λεοντής, Πρόεδρος του ΔΣ, ο κ. Ιωάννης Δρόσος, Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Ελευθέριος Αρβανίτης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, η κα Κατερίνα Τσατσαρώνη και ο κ. Αριστοτέλης Μεταξάς, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών, οι Γενικοί Διευθυντές της ΕΡΤ ΑΕ, οι οποίοι εισηγήθηκαν τα θέματα της αρμοδιότητάς τους και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.
Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως:

 

Θέμα 16ο : Τροποποίηση εμπορικής πολιτικής της ΕΡΤ ΑΕ για το έτος 2018.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση του Προϊσταμένου Εμπορικής Διεύθυνσης και του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης με αρ. πρωτ. : 364/17.12.2018, σχετικά με την εμπορική πολιτική της ΕΡΤ ΑΕ για το έτος 2018 (ΑΔΣ 2196/11.06.2018), διευκρινίζει ότι η παροχή εκπτώσεων θα δίδεται και στους απευθείας διαφημιζόμενους και όχι μόνο σε όσους έρχονται μέσω διαφημιστικής εταιρίας, όπως αναφέρεται στο άρθρο 30 του Ν. 4532/2018, με αναδρομική ισχύ.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Ζ. ΔΡΟΣΟΣ

 

Παρατηρήσεις: Απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΡΤ ΑΕ της 20-12-2018 - Αρ. Πρωτ. : 2491

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Ιανουαρίου 2019 12:19

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group