το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πρόσκληση στο RADIO & DIGITAL AUDIO SHOW 2019 - 24 έως 26 Ιανουαρίου, Παρίσι-Γαλλία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Τεχνολογική Διαδικτυακή Πύλη μας που αποτελεί Υπερήφανος Media Partner του European Radio Show 2019 (RADIO & DIGITAL AUDIO SHOW 2019), το οποίο θα πραγματοποιηθεί 24 έως 26 Ιανουαρίου στο Παρίσι, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση για το μέλλον του Ραδιοφώνου και του Ψηφιακού Ήχου.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η πρόσκληση που σας αποστέλλουμε δεν αποτελεί κάρτα εισόδου στην εκδήλωση. Θα χρειαστεί να κάνετε την εγγραφή σας όπως ακριβώς αναγράφεται στην πρόσκληση που επισυνάπτεται στο e-mail μας!

Invitation European Radio Show 2019 720

Σας είχαμε υποσχεθεί περισσότερη και καλύτερη Ενημέρωση, μέσω της πλήρης πρόσβασης στις εξελίξεις της Τεχνολογίας, καθώς και ακόμη περισσότερη εξωστρέφεια.
Ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε την υπόσχεσή μας με σημαντικά δώρα και προσφορές προς όλους τους Επαγγελματίες του Ραδιοφώνου, της Τηλεόρασης και του Κινηματογράφου, όπως αυτό που σας παραδίδουμε σήμερα.
 

Διαβάστε εδώ πληροφορίες για την εκδήλωση που σίγουρα ενδιαφέρει τους Ιδιοκτήτες, τους Διευθυντές, τους Τεχνικούς Διευθυντές και τους Διευθυντές Προγράμματος όλων των Ραδιοφωνικών Σταθμών, αλλά και τα Στελέχη των Διαφημιστικών Εταιρειών!

Ελπίζουμε ότι με αυτήν, καθώς και με άλλες σημαντικές ενέργειες στο εγγύς μέλλον θα καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες λειτουργίας και ανάπτυξης της Βιομηχανίας των Μέσων και της Ψυχαγωγίας στη χώρα μας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 12:40

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group