το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Το Συναισθηματικό Προφίλ των τηλεοπτικών καναλιών καταγράφει η τελευταία έρευνα που έτρεξε η Ira Media, το Media Agency που είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος ερευνητικής μεθοδολογίας με βάση τη Γνωστική Νευροεπιστήμη. Στόχος της έρευνας ήταν η κατανόηση των διαφορετικών συναισθημάτων που το κοινό έχει προς ένα κανάλι, ώστε να καταγραφεί το προφίλ του κάθε τηλεοπτικού σταθμού και των προσωπικοτήτων του κοινού του.

Δόθηκε η εκκίνηση στη νέα έρευνα ραδιοφωνικής ακροαματικότητας της ΑΕΜΑΡ, την οποία διεξάγουν οι εταιρείες MRB HELLAS και GLOBAL LINK μετά από την πρόσφατη διαγωνιστική διαδικασία, με τη συνεργασία και επιστημονική εποπτεία ομάδας εμπειρογνωμόνων του Παντείου Πανεπιστημίου.

Η ψηφιακή ακρόαση σημείωσε νέο ρεκόρ και έφτασε στο 52,6%, από 49,9% το 4ο τρίμηνο του 2017, αφού ενισχύθηκε από την ισχυρή αύξηση της ψηφιακής ακρόασης των εθνικής εμβέλειας ιδιωτικών σταθμών και από την ψηφιακή ακρόαση στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Έρευνας RAJAR Q4 2018 που δημοσιεύτηκαν προσφάτως.

Ιδιαίτερα υψηλά ήταν τα ποσοστά τηλεθέασης της ΕΡΤ και αυτό το Σαββατοκύριακο κατά τη μετάδοση των αγώνων της Super League.

Η ακρόαση Ψηφιακού Ραδιοφώνου έφθασε στον νέο αριθμό ρεκόρ του 49,9% στο Ηνωμένο Βασίλειο, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σύγκριση με 45,2% το τελευταίο τρίμηνο του 2016 σύμφωνα με την τελευταία έρευνα RAJAR.

Το ψηφιακό ραδιόφωνο εξακολουθεί να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στην Ελβετία: Χάρη στην επιρροή του DAB+, το 57% των εκπομπών ραδιοφώνου καταναλώνεται πλέον σε ψηφιακή μορφή. Περί το τέλος Ιουνίου του 2017, είχαν διατεθεί 3,25 εκατομμύρια συσκευές DAB+, πολλά περισσότερα νέα οχήματα ήταν εξοπλισμένα με δέκτες DAB+ και το επίπεδο συνειδητοποίησης περί του DAB+ παρουσίαζε θετική τάση.

Η μεγαλύτερη επιλογή Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας που είναι διαθέσιμη στο Ψηφιακό Ραδιόφωνο DAB οδήγησε στην ενίσχυση της ακροαματικότητας των Ιδιωτικών Σταθμών.

Η Mari Hagerup, Επικεφαλής Επικοινωνίας, Μέσων και Εξωτερικών Σχέσεων του Digitalradio Norway αναφέρει:

Σελίδα 1 από 6

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group