το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018 βγαίνει «στον αέρα» το νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, του ραδιοφωνικού σταθμού της ΕΡΤ που απευθύνεται στους Έλληνες της Διασποράς.

Μαστογραφίες
O 92,9 Kiss για το μήνα Οκτώβριο, Παγκόσμιος μήνας πρόληψης των παθήσεων του Μαστού προσφέρει στις ακροάτριες του τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία στο υπερσύγχρονο Κέντρο Μαστού της κλινικής ΡΕΑ , το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στη σύγχρονη γυναίκα για την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία όλων των παθήσεων του μαστού.

Τις Κυριακές στις 10 το βράδυ, οι ακροατές του Kosmos 93.6 & 107.0 έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με την EBU (European Broadcasting Union).

ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΩΝ
«Οι νέες ισορροπίες στο διεθνές σύστημα
και η ελληνοκινεζική συνεργασία»
Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, στις 23:15

Μουσικό ντοκιμαντέρ, παραγωγής Ελλάδας 2009.

Μια μουσική περιπέτεια με τον Γιάννη Πετρίδη.

 

Από την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12:30, οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1 έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον νέο κύκλο της εμβληματικής σειράς ντοκιμαντέρ «Από πέτρα και χρόνο». Τα νέα ημίωρα επεισόδια «επισκέπτονται» περιοχές κι ανθρώπους σε μέρη επιλεγμένα, με ιδιαίτερα ιστορικά, πολιτιστικά και γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 & 26/10 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 &9/11. Ο Χρήστος Παπαμιχάλης για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του στο ραδιόφωνο βάζει τον Θοδωρή Μαυρογιώργη να κάνει μια διαδρομή μ’ ένα αυτοκίνητο που έχει χαλασμένο ραδιόφωνο και αλλάζει σταθμούς, εποχές και ρεπερτόριο όποτε αυτό θέλει. Από μόνο του.

Συνέντευξη στον Αντώνη Μποσκοΐτη με αφορμή τη μεγάλη συναυλία του με τον Hayko στον Ελληνικό Κόσμο στις 4 Οκτωβρίου.

 

 

Σελίδα 1 από 27
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group