Η Rosco υπογράφει Συμφωνία Αδειοδότησης Ευρεσιτεχνίας με την Rotolight.

Η Rosco Laboratories, Inc® ήρθε σε συμφωνία IP Αδειοδότησης με την Rotolight®, σχετικά με το portfolio πατεντών των Κινηματογραφικών Ειδικών Εφφέ CineSFX® της Rotolight στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη. Η ROSCO αναγνωρίζει την εγκυρότητα των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας της Rotolight και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενταχθεί στο πρόγραμμα αδειοδότησης της Rotolight. ROSCO και Rotolight αναγνωρίζουν και σέβονται την πνευματική ιδιοκτησία έκαστης εταιρείας και σέβονται τον θεμιτό ανταγωνισμό.



Ο CEO της Rotolight, Rod Aaron Gammons, δήλωσε: “Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Rosco στο πρόγραμμα αδειοδότησης CineSFX® και εκτιμούμε την προορατικότητα και τον επαγγελματισμό της ως προς την προσέγγιση μας για άδεια χρήσης στα προϊόντα της DMG Lighting. Η Rotolight συνεχίζει να επενδύει εκατομμύρια στην έρευνα και την ανάπτυξη κάθε χρόνο προκειμένου να εισφέρει στην αγορά καινοτομίες που αποτελούν πρωτιές στη Βιομηχανία, οι οποίες εξοικονομούν χρόνο και χρήματα στους Κινηματογραφιστές ως προ τα γυρίσματα. Οιεσδήποτε άλλες παραβατικές εταιρείες θα πρέπει τώρα προληπτικά να προσεγγίσουν απευθείας τη Rotolight ώστε να εξασφαλίσουν μία συμφωνία αδειοδότησης με λογικούς εμπορικούς όρους.”

Επίσης, η Rotolight συμφώνησε να γίνει μέλος του προγράμματος αδειοδότησης της ROSCO Laboratories και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα προσθέσει την True Rosco Color™ library στις μονάδες της φωτισμού NEO 3, AEOS 2 και στη Σειρά Titan, σε μία ενημέρωση του firmware για πελάτες της κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Ο Mark Engel, CEO της Rosco, δήλωσε: “Η Rosco είναι κορυφαίος κατασκευαστής με πλούσια ιστορία καινοτομίας, ανάπτυξης προϊόντων και σεβασμού της πνευματικής ιδιοκτησίας και ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ενταχθούμε επισήμως στο πρόγραμμα αδειοδότησης για το CineSFX® της Rotolight. Η ιστορία μας περιλαμβάνει πάνω από 100 χρόνια ανάπτυξης λύσεων για τους δημιουργικούς επαγγελματίες. Η True Rosco Color™ library περιέχει gel χρώματα, ονόματα και αριθμούς μας που έχουν πιστοποιηθεί τεχνικώς και έχουν κατοχυρωθεί από τη Rosco. Οι πελάτες σε όλον τον κόσμο γνωρίζουν και εμπιστεύονται τη Rosco για την ποιότητα του χρώματος, αλλά και για το σχετικό σύστημα ονομασίας και αρίθμησης. Εκτιμούμε ότι η Rotolight εντάσσεται μαζί και με άλλους κατασκευαστές στο πρόγραμμα αδειοδότησης μας προσθέτοντας τα True Rosco Color™ digital gels στη σειρά προϊόντων της κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2023.”

Τέλος κοινής δήλωσης.

Πληροφορίες: www.rotolight.com & CALPRO *
* Μεταπωλητής Ελλάδος


Παρατηρήσεις: Πηγή Rotolight - Επίσημη κοινή δήλωση από τις Rosco Laboratories, Inc® και Rotolight® Λονδίνο, 6 Απριλίου 2023

Στην ίδια κατηγορία