Nova: Ψευδείς οι ισχυρισμοί του ΑΝΤ1 στο πλαίσιο συντονισμένης επίθεσης ενάντια στη Nova.

Η Nova διαψεύδει κατηγορηματικά όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς που έχουν γίνει από τον ANT1 στο πλαίσιο συντονισμένης δημόσιας δυσφημιστικής επίθεσης προς τη Nova, όταν αρνηθήκαμε να δεχθούμε τις υπέρογκες και παράλογες απαιτήσεις τους για τρεισήμισι φορές υψηλότερες χρεώσεις για τα δικαιώματα αναμετάδοσης δωρεάν καναλιών μέσω των υπηρεσιών μας.



Κατόπιν της άρνησής μας να δεχθούμε τους όρους τους, ο ΑΝΤ1 χρησιμοποιεί την εθνική τηλεοπτική συχνότητά του για να διαδώσει ένα στρεβλό αφήγημα με ψευδείς ισχυρισμούς και δηλώσεις σχετικά με τη Nova. Πρόκειται για μία συντονισμένη επίθεση ενάντια στη Nova σε μία ξεκάθαρη προσπάθεια να πιεστούμε σε συμφωνία μέσω κατάχρησης της εθνικής τηλεοπτικής συχνότητας για ίδιο όφελος. Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να διαπραγματευόμαστε δίκαια και ελεύθερα ενώπιων όλων των αρμόδιων αρχών.   
 
Η United Group είναι ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στην Ελλάδα, έχοντας ήδη επενδύσει πάνω από 1.8 δις Ευρώ και έχοντας δεσμευτεί για επενδύσεις 2 δις Ευρώ μέχρι το 2027, με περίπου 400 εκ Ευρώ εξ αυτών να έχουν ήδη επενδυθεί μέσα στο 2022 και το 1ο 6μηνο του 2023. Η Nova είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος στην ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών -στους τομείς σταθερής τηλεφωνίας και συνδρομητικής τηλεόρασης- και ένας από τους ισχυρότερους βραχίονες της United Group συνεισφέροντας το 33% στα συνολικά έσοδα 2.7 δις Ευρώ του Ομίλου.
 
Παραμένουμε θετικοί στην προοπτική συνέχισης της διαπραγμάτευσης και συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 στο πλαίσιο εύλογων και αμοιβαίως συμφωνηθέντων όρων, διαφορετικά θα αναγκαστούμε να αναστείλουμε τη μετάδοση του σήματος του ΑΝΤ1 από τις πλατφόρμες μας μετά τις 31 Ιουλίου 2023 και τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου συνεργασίας. Η Nova θέτει σταθερά σε προτεραιότητα τους πελάτες και τους εργαζόμενούς της, και δεν πρόκειται να υποχωρήσει σε πιέσεις που ασκούνται με τέτοιας φύσης αντιεπαγγελματικό τρόπο.  
 
Σχετικά με τη Nova

Η Νova είναι ο πάροχος που έφερε πρώτη φορά στην Ελλάδα το Internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση. Είναι μέλος του United Group και είναι ο πάροχος που προέρχεται από την ενοποίηση της Nova με την Wind. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών με 5 εκατομμύρια χρήστες κινητής, σταθερής, internet και συνδρομητικής τηλεόρασης. Η Nova με την μακρά κληρονομιά καινοτομίας ενισχύεται από τη διεθνή εμπειρία, την τεχνογνωσία και το επενδυτικό σχέδιο της United Group για την Ελλάδα.

Πληροφορίες: www.nova.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - NOVA - Αθήνα, 17 Ιούλιου 2023

Στην ίδια κατηγορία