ΦΑΡΜΑ - Πρεμιέρα Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, 21:00 στο STAR.

ΦΑΡΜΑ, ένα από τα πιο επιτυχημένα διεθνή τηλεοπτικά format, επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση από την οθόνη του Star με εντελώς ανανεωμένη και σύγχρονη προσέγγιση!

Η ΦΑΡΜΑ, με παρουσιαστή τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, κάνει μεγάλη πρεμιέρα στο Star τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο trailer της πρεμιέρας ο αγαπημένος Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι αποφασισμένος να αναμετρηθεί με την ελληνική ύπαιθρο και να την… κατακτήσει, παρά τις όποιες αντιξοότητες, με το τραγούδι στα χείλη, διατηρώντας πάντα το χιούμορ του, που έχει δημιουργήσει δική του «σχολή»! Το γύρισμα του trailer πραγματοποιήθηκε στην αυθεντική ΦΑΡΜΑ! Μια μικρή γεύση, λοιπόν, από το σπάνιας ομορφιάς τοπίο και από τα όσα εντυπωσιακά θα απολαύσουμε σύντομα στην οθόνη του Star!

Δείτε εδώ το trailer της ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ:



Δείτε εδώ το backstage video από τα γυρίσματα του trailer της ΦΑΡΜΑΣ και τις πρώτες δηλώσεις του Λ. Κουτσόπουλου στην εκπομπή Breakfast@Star

Στην καρδιά της ελληνικής φύσης, πολλά χιλιόμετρα μακριά από την άνεση του καναπέ, του ψυγείου και του ντελίβερι, η ΦΑΡΜΑ προσκαλεί τολμηρούς άντρες και γυναίκες να αφήσουν πίσω τους τη ρουτίνα, την καθημερινότητα και το άγχος της πόλης, για να επιστρέψουν στην ουσία, στις ρίζες μας, στη φύση!

Οι παίκτες της ΦΑΡΜΑΣ καλούνται να αντιμετωπίσουν όλες τις προκλήσεις, που κάνουν την αγροτική ζωή τόσο δύσκολη αλλά ταυτόχρονα τόσο μαγευτική, όπως τη φροντίδα των ζώων, την καλλιέργεια της γης, τη σκληρή δουλειά για όσα, μέχρι τώρα, ήταν αυτονόητα. Ταυτόχρονα, όμως, γοητεύονται από τη δύναμη και τη γενναιοδωρία της φύσης, που πάντα επιστρέφει απλόχερα την αγάπη που της προσφέρεις!

Νικητής, τόσο στο παιχνίδι όσο και σε προσωπικό επίπεδο, θα είναι εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να εναρμονιστεί βαθιά και ειλικρινά με τους νόμους της φύσης!

Στη ΦΑΡΜΑ, ο κάθε παίκτης αναμετριέται με τον εαυτό του, αλλά είναι  απαραίτητο να αναμετρηθεί και με τους γύρω του. Γιατί στο βιωματικό αυτό ταξίδι, οι παίκτες καλούνται καθημερινά να ανταποκριθούν σε αποστολές - δοκιμασίες με μεγάλες απαιτήσεις δύναμης, αντοχής και δεξιότητας. Μόνο έτσι θα κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν τη ζωή στην ύπαιθρο, ευκολότερη.  

Κάθε εβδομάδα κάποιος θα αποχωρεί. Ο λιγότερο αυτάρκης; Ο λιγότερο ικανός να αποτελέσει χρήσιμο μέλος μιας ομάδας; Ο λιγότερο αποτελεσματικός στις δοκιμασίες;

Η συνολική στρατηγική, που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη ΦΑΡΜΑ, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητα του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

ΦΑΡΜΑ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Πληροφορίες: www.star.gr/tv

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - STAR - 11 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία