Στη Σειρά της ΕΡΤ Κάνε ότι κοιμάσαι απονεμήθηκε το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς, σε Διεθνή Διαγωνισμό στη Σεούλ.

Mία πολύ μεγάλη διάκριση για την ΕΡΤ και για τη χώρα μας.
Το Βραβείο Καλύτερης Τηλεοπτικής Σειράς για τη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» απονεμήθηκε σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου 2023, στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Seoul International Drama Awards 2023.



Στην ελληνική αποστολή συμμετείχαν ο Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου, γενικός διευθυντής Προγράμματος ΕΡΤ, η Αθηνά Γιόγιακα, προϊσταμένη υπηρεσίας Εκμετάλλευσης Προγράμματος ΕΡΤ, ο Νίνο (Νικόλαος) Ελματζιόγλου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, ο Γιάννης Σκαραγκάς, σεναριογράφος της σειράς, ο Αλέκος Κυράνης, σκηνοθέτης της σειράς, η Άννα Λεμπέση, executive producer της σειράς και ο Νίκος Κάλης, CEO της Silverline Media Productions.



Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη διάκριση τόσο για την ΕΡΤ όσο και για τη χώρα μας, αφενός διότι είναι η πρώτη φορά που πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης παίρνει μέρος στον διεθνή διαγωνισμό, αφετέρου διότι πρόκειται για μια πολύ απαιτητική διοργάνωση με μεγάλο ανταγωνισμό, στην οποία μετέχουν 244 τηλεοπτικές σειρές και ταινίες από 44 χώρες, κάποιες από τις οποίες έχουν πολύ μεγάλη παράδοση στις τηλεοπτικές παραγωγές.



Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία κ.ά.



Η ψυχολογική σειρά μυστηρίου της ΕΡΤ καθήλωσε πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό με την υπόθεση και τις ερμηνείες των ηθοποιών της, αποθεώθηκε στα social media και σημείωσε ρεκόρ επισκέψεων στο ERTFLIX!



Η σειρά επέστρεψε στην ΕΡΤ1 με νέο κύκλο, «Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ», που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:45.

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΕΑ ΕΡΤ ΑΕ - 21 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία