Η ECDM Expo SEΕ 2023 έδειξε πώς παίζεται πλέον το παιχνίδι στο εμπόριο και τη διαφήμιση!

Το γεγονός της χρονιάς για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η ECDM Expo SE Europe 2023, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Σεπτεμβρίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο.



Η φετινή eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe, η οποία έχει καθιερωθεί ως κλαδικός θεσμός στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή, διεξήχθη με τη συμμετοχή 150+ εταιρειών, εκθετών και χορηγών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ για πρώτη φορά κατέλαβε όλους τους χώρους του Ζαππείου Μεγάρου!



Στη διοργάνωση συμμετείχαν οι πιο γνωστές εταιρείες του οικοσυστήματος του Ηλεκτρονικού Εμπορίου και του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, ενώ περισσότερες από κάθε άλλη φορά ήταν οι συμμετοχές εκθετών από το εξωτερικό.

Στα παράλληλα διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, συμμετείχαν πάνω 70 ομιλητές και τα παρακολούθησαν περισσότεροι από 650 σύνεδροι, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τις εργασίες του διεθνούς διήμερου συνεδρίου για το eCommerce άνοιξε η Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου, Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, ενώ του διεθνούς διήμερου συνεδρίου για το Digital Marketing ο Δρ. Μιχάλης Σαραντινός, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του iab Hellas.

Στο Keynote dinner, το επίσημο δείπνο για τα εγκαίνια της διοργάνωσης, απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Πρωθυπουργού, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου.



Στο πλαίσιο της ECDM Expo SEE 2023 πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των πρώτων Digital Agencies Growth Awards, εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν, με βάση αντικειμενικά κριτήρια, τα πιο δυναμικά αναπτυσσόμενα ελληνικά Digital Agencies.

Συνολικά, στα Digital Agencies Growth Awards, βραβεύτηκαν 17 εταιρείες για τις επιχειρηματικές επιδόσεις τους την τελευταία τριετία, σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, οι οποίες παρέλαβαν 23 βραβεία.

Από την ECDM Expo SEE 2023 δε θα μπορούσε να απουσιάζει το Digital Agencies Roundtable, ο ετήσιος θεσμός της αγοράς, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο πλαίσιο της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών και ιδιοκτητών, από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες του χώρου.

Η ECDM Expo SE Europe 2023 διοργανώθηκε υπό τις αιγίδες των GR.EC.A, iab Hellas, ΣΕΠΕ και ΣΕΚΕΕ και με την υποστήριξη των εταιρειών:

Main Sponsors: ATCOM, DHL, Lighthouse, ACS, PROTOCOL, NetSteps, WayMore, Digital4u, EPSILON SingularLogic, Skroutz, SHOPFLIX.gr, Mastercard, CleverPoint
Sponsors: 3ds, digital challenge, DigitalUp, eshoped, Happy Online, M-Stat, Γενική Tαχυδρομική, Releva, Papaki, Courier Center, ΕΛΤΑ Courier
Supporters: Shopranos, Asendia, Artecniko, Cloudcart

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023
Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο.
Χρόνος διεξαγωγής: 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023.
Διοργάνωση: Verticom

Πληροφορίες: www.ecdmexpo.com

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Verticom - Αθήνα, 1 Οκτωβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία