το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

GRAPHICS

Απομένουν λίγες ώρες πριν την έναρξη της IBC και η RT Software είναι έτοιμη με μία σουίτα νέων προϊόντων και λύσεων που θα μοιραστεί μαζί σας. Επισκεφθείτε μας για να ανακαλύψετε τα μυστικά της δημιουργίας πιο συναρπαστικών και δεσμευτικών-σαγηνευτικών γραφικών με τον πλέον ευέλικτο και προσιτού κόστους τρόπο. Όσοι ασχολούνται με τη ζωντανή παραγωγή πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθούν το περίπτερο της RT Software.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 07:54
Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 16:05

Η ChyronHego στην Έκθεση IBC2018 (Περίπτερο 7.C21).

"Η βιομηχανία μας εξακολουθεί να μεταμορφώνεται με δραματικό ρυθμό. Οι broadcast πελάτες πρέπει να δημιουργούν μεγαλύτερες ποσότητες συναρπαστικού περιεχομένου από ποτέ άλλοτε. Η ChyronHego βοηθά τους πελάτες της να φτιάχνουν εικόνες με τα ζωντανά δεδομένα ώστε να μπορούν να δημιουργούν περιεχόμενο που μαγνητίζει και ψυχαγωγεί τους θεατές τους οπουδήποτε και αν βρίσκονται."

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:04

Με την έκθεση IBC 2018 να πλησιάζει, όλοι στην RT Software θέλουν να αξιοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία και να σας παρέχουν μία πρόγευση του τι θα σας παρουσιάσουν τη φετινή χρονιά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 09:30

Συστήματα γραφικών Avid Maestro προσδίδουν για πρώτη φορά δυνατότητες Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) για την πολυαναμενόμενη κάλυψη του Τ/Σ Globo αναφορικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 16:33

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Τ/Σ Sky News στο Ηνωμένο Βασίλειο ενσωμάτωσε compositing επεξεργαστές Ultimatte 12 και ένα Ultimatte Smart Remote 4 για την παραγωγή δυναμικών virtual studio segments για τον βραβευμένο 24ώρο ειδησεογραφικό κύκλο του και ιδιαιτέρως για το πρωινό πρόγραμμά του ‘Sunrise’.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2018 17:19

Το νέο Blackmagic Design Ultimatte 12 είναι ένας εξελιγμένος real time compositing keyer σχεδιασμένος για την επόμενη γενιά των broadcast graphics. Το Ultimatte 12 διαθέτει εντελώς νέους αλγόριθμους και color science, απίστευτο edge handling, μεγαλύτερο διαχωρισμό χρωμάτων, καταπληκτική πιστότητα χρώματος και ευρύτερο περιορισμό διαρροών από ποτέ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Ιουνίου 2018 16:02

Ο ανταγωνισμός για να αιχμαλωτίσεις και να διατηρήσεις την προσοχή του κοινού είναι πιο έντονος από ποτέ. Οι θεατές αναζητούν παραγωγές υψηλότερης ποιότητας και τον υψηλότερο δυνατό ρεαλισμό, όταν χρησιμοποιούν virtual sets και augmented reality!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Μαΐου 2018 15:01

"Με τη βιομηχανία στη μέση των μεγάλων μετασχηματισμών, η ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις που βοηθούν τους πελάτες μας να παράγουν περισσότερα με χαμηλότερο συνολικό κόστος κτήσης είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Κατευθυνόμαστε στη NAB του Λας Βέγκας με λύσεις λογισμικού, παρέχοντας μοναδική ευελιξία και πραγματική κλιμάκωση με τρόπο που οι ροές εργασίας που βασίζονται στο υλισμικό δεν μπορούν ποτέ να προσφέρουν.

Βλέπουμε broadscast πελάτες απ' όλες τις ηπείρους να κατευθύνονται προς τη μετάβαση σε λειτουργίες που βασίζονται στις τεχνολογίες της πληροφορικής όπως το CAMIO Universe για την Παραγωγή των Ειδήσεων και είμαστε έτοιμοι να τους βοηθήσουμε να πραγματοποιήσουν αυτήν τη μετάβαση όσο το δυνατόν πιο ομαλά και οικονομικά.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 17:04

Διαβάστε ακολούθως την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών ® Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2018 10:44
Σελίδα 1 από 7
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group