το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

OUTSIDE BROADCASTING

Η Grass Valley, Brand της Belden και η Gearhouse Broadcast συνεργάστηκαν για την υλοποίηση της πρώτης 4K UHD τηλεοπτικής μετάδοσης της Αυστραλίας. Και οι έξι ώρες του 4K UHD περιεχομένου από το Supercheap Auto Bathurst 1000 για τα supercars, το ετήσιο κορυφαίο τουρνουά αυτοκινήτων της χώρας, μεταδόθηκαν ζωντανά χωρίς διαφημιστικά διαλλείματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:29

Στη φετινή έκθεση IBC πραγματοποιήθηκε μία ευρωπαϊκή πρεμιέρα που αφορά στην Simplylive, η οποία παρουσίασε μία νέα προσθήκη στην οικογένεια των προϊόντων της και συγκεκριμένα τις εκδόσεις του Vibox Mini.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 10:02

Η BroadTV παρέχει στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας τη ροή εργασίας video διαιτησίας (video refereeing) που βασίζεται στην τεχνολογία replay της EVS, η οποία αποτελεί πρότυπο της βιομηχανίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018 14:31

Η Imagine Communications συνεργάστηκε με την εταιρεία εγκατάστασης συστημάτων (systems integrator) Chromaline S.r.l. από την Ιταλία για την κατασκευή ενός κορυφαίας τεχνολογίας φορτηγού της πρωτοπόρου Ιταλικής εταιρείας εξωτερικών μεταδόσεων Global Production. Το νέο φορτηγό είναι το πρώτο αναλογικά με τον αριθμό των πραγματικών 4K Ultra HD καμερών που υποστηρίζει και με τη δυνατότητα ολοκληρωμένης παραγωγής που παρέχει.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 16:03

 Μετά από τους τρεις πρώτους γύρους της νέας σεζόν, οι διαιτητές έχουν δείξει τον χαμηλότερο μέσο αριθμό καρτών στα τελευταία 27 χρόνια.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 13:11

Στην IBC2018, η EVS, κορυφαία δημιουργός τεχνολογίας για τη ζωντανή παραγωγή θα παρουσιάσει νέα εργαλεία και λύσεις που βρίσκονται στην καρδιά της ζωντανής παραγωγής. Οι επισκέπτες του περιπτέρου 8.B90 θα δούνε πως η τεχνολογία Connected Live της EVS και οι λύσεις Creative Live συνδυάζονται για την υλοποίηση των πλέον σαγηνευτικών εμπειριών θέασης, επιτρέποντας στους παραγωγούς περιεχομένου τη δημιουργία αποσβέσεων-κερδών από τα έντονα συναισθήματα του κοινού.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Αυγούστου 2018 09:58

Ο νέος 4K instant replay server θέτει υποψηφιότητα για να αποτελέσει τον πιο προσιτό οικονομικά και πανίσχυρο πολλών λειτουργιών 4K Server.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 09:29

Το Cerebrum υπηρετεί μία βελτιωμένη ροή εργασίας και εξαλείφει για τους τεχνικούς ζητήματα που μπορούν να μπλοκάρουν τη ζωντανή παραγωγή.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 09:56

Η NEP Σουηδίας, κορυφαία πάροχος λύσεων εξωτερικών μεταδόσεων και studio και τμήμα της NEP Ευρώπης, επέλεξε τους XT4K ChannelMAX servers από την EVS για να οδηγήσει λειτουργίες όπως ingest, playout, slow motion replay και την παραγωγή highlights στο νεότευκτο UHD-1 OB. Το UHD-1 είναι το μεγαλύτερο όχημα εξωτερικών μεταδόσεων (OB) της NEP στην Ευρώπη και διαθέτει μία ολοκληρωμένη ροή εργασίας με τεχνολογίες UHD-4K, 1080p και HDR. Αργότερα, αυτό το καλοκαίρι οι servers XT4K θα αναβαθμιστούν στους νέους XT-VIA servers καθώς θα ξεκινήσει η διάθεσή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 10:38
Σελίδα 1 από 10
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group