ΠΟΣΠΕΡΤ: 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 19/07/2023 και ώρα 20.00 έως 00.00.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ, λόγω της συνεχιζόμενης απαξίωσης όλων των τμημάτων παραγωγής, τεχνικών, καλλιτεχνικών ειδικοτήτων και του συνόλου των εργαζομένων των περιφερειακών σταθμών, της ΕΡΤ3 και των κεντρικών υπηρεσιών, που εδώ και καιρό καταγγέλλουν τα σωματεία των εργαζομένων της ΕΡΤ, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 19/07/2023 και ώρα 20.00 έως 00.00.



Σε πρόσφατη ανακοίνωσή μας στις 6/07/2023 καταγγείλαμε την εκπομπή ΕΠΙΛΟΓΟΣ με τον τρόπο που έγινε η εγγραφή της στο νησί της ΣΙΦΝΟΥ καθώς ένας εξωτερικός συνεργάτης έκανε την δουλειά του σκηνοθέτη, του εικονολήπτη, του ηχολήπτη, του ηλεκτρολόγου, αλλά και του διευθυντή παραγωγής. Ένα ακόμα παράδειγμα, η εμμονή της Διοίκησης με τα μονομελή συνεργεία (ταξίδι στις Φιλιππίνες για τις ανάγκες του Mundobasket χωρίς ηχολήπτη).

Η συνεχιζόμενη  υποβάθμιση του παραγόμενου ραδιοτηλεοπτικού έργου εξωτερικής, μικτής και εσωτερικής παραγωγής, με την κατάργηση των ειδικοτήτων, που επιχειρείται εδώ και καιρό από την Διοίκηση της Εταιρείας, φτάνοντας στην απαράδεκτη κατάργηση της αίθουσας σύνταξης, πρόσφατα επανδρωμένης με ρομποτικές κάμερες, κάνοντας πλέον συνδέσεις για τα δελτία ειδήσεων από τα γραφεία των συνάδελφων δημοσιογράφων, με εκπτώσεις στην ποιότητα της εικόνας μέσω skype, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Είμαστε σαφείς και σας προειδοποιούμε ότι δεν θα επιτρέψουμε την συνεχιζόμενη υποβάθμιση του παραγόμενου έργου της ΕΡΤ και την απαξίωση του προσωπικού της και θα αγωνιστούμε για να το αποτρέψουμε.    

Συναδέλφισσες συνάδελφοι πρέπει και μπορούμε να συμμετέχουμε με αγωνιστικότητα την τέταρτη 19-07-2023 στις 20.00 - 00.00 στη στάση εργασίας που κήρυξε η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Όλοι μαζί ενωμένοι διεκδικούμε ένα καλύτερο εργασιακό αύριο.

Πληροφορίες: https://pospert.gr  

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση - Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης ΠΟΣΠΕΡΤ - Αγ. Παρασκευή 18/07/2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία