το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 08:11

Το Digital Radio Mondiale™ (DRM) Υποστηρικτής και Εκθέτης στο Διεθνές Συνέδριο-Έκθεση της Broadcast Engineering Society (BES) της Ινδίας, στο Νέο Δελχί.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Το DRM Consortium θα αναδείξει τα πρόσφατα επιτεύγματά του στα πλαίσια του βασικού θέματος “DRM Drives Forward” (Το DRM Οδηγεί Εμπρός) κατά τη διάρκεια του διεθνούς Συνεδρίου-Έκθεσης που διοργανώνει η BES (Broadcast Engineering Society – www.besindia.co.in) με την ονομασία BES EXPO 2019 για την επίγεια και δορυφορική μετάδοση στο Pragati Maidan, Νέο Δελχί 110002, της Ινδίας, 17-19 Ιανουαρίου 2019. Η BES EXPO αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις για την broadcast τεχνολογία στην Ινδία, με σχεδόν 300 εκθέτες από 25 χώρες, αλλά και με περίπου 3.000 επισκέπτες επαγγελματίες και υπεύθυνους που λαμβάνουν αποφάσεις.

Το DRM Consortium μαζί με κάποια μέλη, αλλά και συνεργάτες του από την Ινδία και όλον τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένων των BBC, Communication Systems Inc., Fraunhofer IIS, Gospell Digital Technologies, GeekSynergy, Inntot Technologies, NXP, RFmondial) θα καλωσορίσουν τους επισκέπτες στα περίπτερα 72 και 73 (στο Hall 7B) έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να παρουσιάσουν τα νεότερα μοντέλα DRM δεκτών καθώς και διάφορες λύσεις, ενώ θα επιτρέψουν στους επισκέπτες να γευτούν την εμπειρία μίας ζωντανής DRM εκπομπής για τοπική κάλυψη. Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον νεότερο εξοπλισμό DRM κωδικοποιητή (encoder equipment) με πλήρη συμμόρφωση κατά CAP, που είναι ικανός να υποστηρίξει την ανάπτυξη λειτουργίας DRM Προειδοποίησης Έκτακτης Ανάγκης (DRM Emergency Warning Functionality) στην Ινδία.

DRM members and guests at BES 2018

Μέλη και Επισκέπτες του DRM στο Συνέδριο-Έκθεση BES 2018

 

Το τριήμερο Συνέδριο με θέμα “Next Generation Broadcasting in the IT World” (“Εκπομπή Επόμενης Γενιάς στον Κόσμο της Πληροφορικής”) θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την Έκθεση και θα περιλαμβάνει τρείς συνεδρίες (sessions) του DRM. Μία από αυτές θα περιλαμβάνει συζήτηση σε panel αναφορικά στις επιτυχίες και στα απαραίτητα επόμενα βήματα για να φθάσουν οι δέκτες στον πληθυσμό παράλληλα με την έναρξη των DRM εκπομπών στη χώρα.

Σύμφωνα με τη Ruxandra Obreja, Πρόεδρο του DRM: “Καθώς η ανάπτυξη του DRM από το All India Radio καθιστά την Ινδία δυνητικά ως τη μεγαλύτερη αγορά ψηφιακού ραδιοφώνου στον κόσμο, το DRM Consortium επιθυμεί να παρουσιάσει τα πολλά οφέλη του DRM με έμφαση στη δυναμική του ως προς την τοπική κάλυψη. Το ψηφιακό ραδιόφωνο DRM έχει ήδη αποδείξει την υπεροχή του, καθώς οι δυνατότητες και τα οφέλη του ξεπερνούν οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει η αναλογική λειτουργία. Η χρήση του πλήρους προτύπου DRM στα Μεσαία (AM) και τα FM είναι ο μοναδικός τρόπος για να καταστεί ελκυστικό στους ακροατές της Ινδίας, σε ολόκληρη τη χώρα, η οποία αφοσιώνεται στον ψηφιακό δρόμο.”

 

Πληροφορίες: www.drm.org

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 08:27

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group