το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:31

DVB World 2019.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

11-13 Μαρτίου, Croke Park, Δουβλίνο.

Το DVB World είναι το ετήσιο Συνέδριο που επικεντρώνεται στα πρότυπα, τις υπηρεσίες και την τεχνολογία DVB. Τα sessions του πραγματοποιούνται την κατάλληλη στιγμή και έχουν σχέση με τα αναδυόμενα ζητήματα, εκμαιεύοντας τις λύσεις που υπάρχουν πριν από τη βιομηχανία. Με περίπου 200 συμμετέχοντες απ' όλον τον κόσμο που εκπροσωπούν broadcasters, παρόχους υπηρεσιών, κατασκευαστές, αλλά και με τους υπεύθυνους για τη χάραξη πολιτικής και τους ερευνητές, αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε έγκυρη ανάλυση και ενημερωτική συζήτηση σε αντίθεση με τις εμπορικές ομιλίες που κυριαρχούν σε άλλα events.

Το πρόγραμμα για το Δουβλίνο θα επικεντρωθεί σε δύο βασικούς τομείς: OTT και 5G. Ως προς τον πρώτο τομέα, η συνεχιζόμενη εργασία για το DVB-I, ένα νέο σύνολο προδιαγραφών που θα επιτρέψει την παροχή αυτόνομων τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω του διαδικτύου, θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης. Θα ληφθούν υπ' όψιν οι εμπορικές και οι τεχνικές πτυχές της διανομής OTT περιεχομένου με ιδιαίτερη έμφαση στη δυνατότητα εφαρμογής μίας προσέγγισης με βάση τα πρότυπα.

Πώς μπορούν οι broadcasters να υιοθετήσουν το OTT, ενώ διατηρούν την ίδια ασφαλή και εύρωστη διανομή που έχουν ενεργοποιήσει οι broadcast λύσεις του DVB; Ποιός θα είναι ο ρόλος του DVB-I και του DVB-DASH σε αυτό; Και μπορεί το DVB να επανασχεδιάσει τη στοχοθετημένη διαφήμιση με τη νέα προδιαγραφή του, δημιουργώντας νέες συναρπαστικές δυνατότητες για τις broadcast υπηρεσίες;

Όσον αφορά στο 5G, το συνέδριο θα επιδιώξει να προσεγγίσει τον τρόπο με τον οποίο οι υπηρεσίες DVB είναι πιθανό να εξελιχθούν καθώς τα δίκτυα 5G θα αρχίσουν να αναπτύσσονται. Υπάρχει, ακόμη, αβεβαιότητα σχετικά με το τι θα κάνει και δεν θα κάνει το 5G, ειδικά ως προς το πλαίσιο της broadcast διανομής. Ποιά δίκτυα θα χρησιμοποιούν οι broadcasters στο μέλλον, με την ανάγκη της προσέγγισης των εθνικών ακροατηρίων, με εξασφαλισμένη τη σπουδαιότητα και την ευκολία τους; Θα φέρει, επιτέλους, το 5G την πραγματική σύγκλιση των mobile broadband και broadcast υπηρεσιών; Ποιος θα είναι ο ρόλος του DVB σε όλα αυτά;

Επίσης στην ημερήσια διάταξη θα υπάρχουν οι εξελίξεις ως προς τους video codecs, οι προοπτικές για τις συσκευές του τελικού χρήστη, ενώ θα εξεταστεί και η εξέλιξη της προτυποποίησης και πολλά άλλα.

 

Εγγραφείτε τώρα στο Συνέδριο: www.dvbworld.org

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 16:33

Προσθήκη σχολίου

FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group