το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 

 

 

Επικοινωνία:

Διεύθυνση: Αντήνορος 16, 116 34, Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 2107220722
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.calpro.gr

 

Περί της CALRPO

H CALPRO είναι μία νεότευκτη εταιρεία που φιλοδοξεί να προσφέρει στους πελάτες της τα καλύτερα προϊόντα και να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες τους.

Όραμα μας είναι να αναπτύξουμε και να διευρύνουμε τη μακροχρόνια σχέση μας με τους πελάτες και τους φίλους μας με ένα εντελώς νέο επίπεδο αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης.

Στόχος μας είναι ο ευχαριστημένος πελάτης και είναι ο καλύτερος τρόπος για να "διαδώσουμε το νέο" πως η CALPRO βρίσκεται εδώ για να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες τους, καθώς και για να βρει την καλύτερη λύση σε οποιοδήποτε έργο του.

Παρακαλούμε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφορικά στις ανάγκες σας για την Κινηματογραφική, Τηλεοπτική, Θεατρική και Ηχητική Παραγωγή σας. Συνεργαζόμαστε με τις πιο γνωστούς και έμπιστους κατασκευαστές και παρόχους υπηρεσιών.

Το εξαιρετικά έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην ευχάριστη θέση να σχεδιάσει και να παρέχει την καλύτερη λύση σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group