το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

 

 

Επικοινωνία: 

Διεύθυνση: Τροίας 58 & Πριάμου, 152 35 Βριλήσσια, Αθήνα-Ελλάδα
Τηλέφωνο:  210- 6133000             
Fax: 210 -6133301
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: Amy Digital Video: www.amydv.gr, ProgramA: www.programa.gr,

Amy Distribution, www.amy.gr


Περί της ΑΜΥ ΑΕ

Η ΑΜΥ ΑΕ ξεκίνησε το 1981 και είναι από τις πρώτες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα.  Όταν όλοι σκέφτονταν πως θα πουλήσουν περισσότερα PC, εμείς ξεκινήσαμε με τον ασυνήθιστο για την εποχή στόχο της δημιουργίας ενός κέντρου τεχνογνωσίας σε προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας σημάτων video αλλά και την δημιουργία  ολοκληρωμένων λύσεων για επαγγελματίες και εταιρείες παραγωγής.  Οι λύσεις αυτές, υποστηρίζονται συνολικά από ειδικούς τεχνικούς του AMY Digital Video που ασχολούνται αποκλειστικά με την ενημέρωση πάνω σε θέματα υπολογιστών και video.  Δίνεται έτσι η δυνατότητα στους παραγωγούς περιεχομένου να επενδύουν το ανθρώπινο δυναμικό τους πιο επικεντρωμένα, στην δημιουργική διαδικασία.

 

Το ημερολόγιο του τμήματος Digital Video

 

Από το 1989 δημιουργεί προηγμένες λύσεις κεντρικής αποθήκευσης. Σήμερα με τα προϊόντα των εταιριών Adobe, Aja,Avid,Autocue,Blackmagic,Digital Rapids,Dell,Fab, Eyeon,Harris,Matrox,Playbox,RT Software,Reflecmedia,Telestream,Teradek και με την συγκεντρωμένη τεχνογνωσία μας μπορούμε να συνθέσουμε την ιδανική λύση για την κάθε εγκατάσταση, με τον ιδανικό συνδυασμό ταχύτητας, ασφάλειας, συνεργατικότητας και τιμής.

Από το 1990, δημιουργούμε σταθμούς εργασίας για την παραγωγή γραφικών από high-end post ή τα graphics εθνικών τηλεοπτικών σταθμών μέχρι σταθμούς εργασίας για freelance DCC (digital content creators).

Το 1994 ξεκινάμε να φτιάχνουμε σταθμούς μοντάζ. Οι λύσεις που επιλέγουμε και σας προτείνουμε προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των AVID, APPLE, ADOBE, MATROX, PINNACLE; HARRIS κ.α. εξασφαλίζοντας ότι η επιλογή θα είναι με βάση τις δικές σας ανάγκες και όχι τι μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Εγκαθιστούμε συστήματα αναπαραγωγής υλικών συνδεδεμένα με την ροή τα οποία λειτουργούν συνεχώς χωρίς διακοπή. Την εμπειρία μας αυτή ενώσαμε με εταιρίες όπως η Omnibus, Harris, Playbox, κα για να μπορούμε να προσφέρουμε σήμερα είτε ολοκληρωμένα project εγκατάστασης τηλεοπτικών σταθμών είτε πιθανώς μόνο τα τμήματα τα οποία θέλετε να αλλάξετε υλοποιώντας ένα πρόγραμμα σταδιακής αναβάθμισης.

Το τελευταίο διάστημα και αναγνωρίζοντας τον προβληματισμό των περισσοτέρων από τους πελάτες μας σχετικά με την πολυπλοκότητα των επιλογών, έχουμε δώσει έμφαση σε προγράμματα, προϊόντα, τεχνολογίες ή ολοκληρωμένες λύσεις οι οποίες αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αυτό. Προγράμματα όπως της Automatic Duck, προϊόντα όπως της TvOne, Harris κα, λύσεις από την Omnibus ή την Harris αλλά κυρίως η γνώση και η εμπειρία μας και των συνεργατών μας.

 

Οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται το τμήμα AMYDV

 
Motion Capture
Plug-ins for DCC
Non Linear Editing            
Input Devices
Graphics
Video Paint
DVD Authoring
Compositing                      
Storage AV
Animation             
Virtual Sets
Non Linear Editing            
Scan Converters
Projectors / Screens
Digital Film
Digital Intermediate
Presentation Equipment
Streaming and Satellite
Video Servers
Infrastructure
Automation TV
Subtitling and Teletext
Broadcast Graphics
Character Generation       
Archiving
Asset Management
Digital Signage
Cameras
Monitors

 

Βασική μέθοδος διατήρησης της τεχνολογικής υπεροχής μας είναι η επένδυση σε ένα διεθνές κύκλωμα πληροφόρησης και με την παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, σεμινάρια, συνέδρια και εκπαιδεύσεις, με τα οποία παρακολουθούμε από κοντά και στην πράξη τις εξελίξεις στον χώρο.  Μπορούμε έτσι ανά πάσα στιγμή να προτείνουμε την πιο σύγχρονη και παραγωγική λύση από οποιοδήποτε διαθέσιμο εργαλείο στον κόσμο, με πρώτη βέβαια επιλογή από τις εταιρείες που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα.

Στις βασικές αρχές λειτουργίας μας περιλαμβάνεται και η εκπαίδευση στον μέγιστο βαθμό των πελατών και των χειριστών τους και προς αυτό το σκοπό διοργανώνουμε εξειδικευμένες εκδηλώσεις και τμήματα ή και ιδιαίτερα σεμινάρια.

 

Οι πελάτες μας

 

Πρωτοπόροι στο πεδίο των νέων τεχνολογιών και της ψηφιακής εικόνας και των νέων μέσων, έχουμε άμεσες και μακροχρόνιες σχέσεις με όλους το μεγαλύτερο ποσοστό παρόχων media υπηρεσιών. Από software plug-ins μέχρι ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις media playout με Automation, Media management και file-based workflows. Σήμερα, σχεδόν 3 δεκαετίες αργότερα, οι πελάτες εκτείνονται σε ολόκληρο το γεωγραφικό χώρο της Νοτιο ανατολικής Ευρώπης και σε όλους τους τομείς εφαρμογής της ψηφιακής εικόνας.

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group