ΕΡΤ: Ανάθεση Εκτέλεσης Εξωτερικής Παραγωγής (Παιδικό Πρόγραμμα) Σειράς Εκπομπών KOOKOOLAND στην FEELGOOD PRODUCTIONS IKE.

Διαβάστε ακολούθως την Τροποποιητική Απόφαση της ΕΡΤ ΑΕ:



Στην Αθήνα, σήμερα, 21 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΔΣ και ασκούντος καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου.

Κατά τη συνεδρίαση παρέστησαν ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και ασκών καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου, ο κ. Νικόλαος Ελματζιόγλου, η κα Ιωάννα Στεφανάκη, ο κ. Δημήτριος Παπαδημητρίου, ο κ. Εμμανουήλ Παπανικήτας, Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Παρέστησαν, επίσης, ο κ. Βασίλειος Πατσιαντός, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Νομικών Υπηρεσιών και η κα Ελισάβετ Βιδάλη Κελαγιάννη, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Απών ο κ. Ιωάννης Δάρρας, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία, αρχίζει η συζήτηση των κατωτέρω θεμάτων της ημερησίας διατάξεως :

Θέμα 5ο : Τροποποίηση ΑΔΣ 4840/28.06.2022 [Πρακτικό 299, Θ. 4ο : Ανάθεση εκτέλεσης εξωτερικής παραγωγής (παιδικό πρόγραμμα) σειράς εκπομπών με τίτλο «KOOKOOLAND»]. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του Προϊσταμένου του Τομέα Τηλεοπτικού και Ψηφιακού Προγράμματος που αναπληροί τον Γενικό Διευθυντή Προγράμματος με αρ. πρωτ. : 2022/1025/13.07.2022, αποφασίζει ομόφωνα και τροποποιεί την ΑΔΣ 4840/28.06.2022 [Πρακτικό 299, Θ. 4ο : Ανάθεση εκτέλεσης εξωτερικής παραγωγής (παιδικό πρόγραμμα) σειράς εκπομπών με τίτλο «KOOKOOLAND»] ως προς :

° Τον εκτελεστή παραγωγής, ο οποίος ορίζεται να είναι η εταιρία FEELGOOD PRODUCTIONS IKE αντί της εταιρίας FEELGOOD ENTERTAINMENT ΑΕ, που δηλώθηκε εκ παραδρομής στο έντυπο της πρότασης και ° Ως προς τη διάρκεια εκάστου επεισοδίου, η οποία ορίζεται σε 26' αντί 45' που είχε αναγραφεί.

Κατά τα λοιπά η ΑΔΣ 4840/28.06.2022 ισχύει ως έχει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ - ΑΣΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΥΛΑΣ

Πληροφορίες: www.ert.gr

Παρατηρήσεις: Απόφαση - ΕΡΤ ΑΕ - Αθήνα, 21.07.2022 - Αρ. Πρωτ.: 4902

Στην ίδια κατηγορία