το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

AUTOMATION

Η PlayBox Technology USA ανέφερε την επιτυχημένη διεξαγωγή του 2018 NAB Show New York, στο Εκθεσιακό Κέντρο Javits, 17-18 Οκτωβρίου. Οι εγγεγραμμένοι επισκέπτες ήταν 15.097, αριθμός που σημείωσε αύξηση κατά 6% υψηλότερα από την εκδήλωση του 2017.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 12:21

Το Altitude Sports & Entertainment, το πιο δημοφιλές περιφερειακό αθλητικό τηλεοπτικό δίκτυο στο Rockies, επέλεξε την Octopus Newsroom ως τεχνολογικό συνεργάτη για τη βελτίωση της απόδοσης της παραγωγής. Μία σουίτα λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών πολλών θέσεων για την αίθουσα σύνταξης Octopus 8 έχει εγκατασταθεί στο Κέντρο Λειτουργίας του Δικτύου Altitude στο Centennial του Colorado.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018 14:33

Διευκρινίσεις σχετικά με τους ορούς της προκήρυξης για την προμήθεια και εγκατάσταση σε πλήρη λειτουργιά συστημάτων αυτοματισμού για τη ροή των τηλεοπτικών προγραμμάτων της ΕΡΤ Α.Ε. προς τις εταιρείες AmyDV και PTS, καθώς και προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Η Octopus ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός υπολογιστικού συστήματος αίθουσας σύνταξης (newsroom computer system) πολλών θέσεων στην έδρα των ILTV Studios στο Νασσάου. Το σύστημα που προμήθευσε η εταιρεία Midtown Video, συνεργάτης της Octopus Newsroom στο Μαϊάμι, σχεδιάστηκε για ταυτόχρονη λειτουργία από έως 12 χρήστες που εργάζονται σε διάφορες πλατφόρμες υπολογιστών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 15:00

Octopus Newsroom και STRYME ανακοίνωσαν συνεργασία με βάση το MOS.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 13:47

Η Octopus είχε την πρωτοκαθεδρία στο Linthicum Heights του Maryland τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στη News Technology Summit 2018 (Σύνοδος Τεχνολογίας Ειδήσεων). Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στο Hilton Baltimore BWI Airport Hotel. Στους ομιλητές περιλαμβάνονταν υψηλόβαθμα στελέχη από CBN, CNN, Hearst Television, KHQ, PBS, Sinclair Broadcast Group, TEGNA και WTTG-TV. Στα θέματα του συνεδρίου περιλαμβάνονταν τα μεταβαλλόμενα πρότυπα θέασης των ειδήσεων στη σημερινή ψηφιακή εποχή, οι νεότερες εξελίξεις στη συλλογή περιεχομένου και τη ροή εργασιών παραγωγής των ειδήσεων, καθώς και τα πλεονεκτήματα που μπορείτε να αποκομίσετε από την αποτελεσματική εφαρμογή του αυτοματισμού.

Διαβάστε ακολούθως την απόφαση σχετικά με την Προμήθεια συστήματος αναπαραγωγής βίντεο στο διαδίκτυο (playout), της Γενικής Διεύθυνσης Νέων Μέσων της ΕΡΤ. Α.Ε.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2018 08:26

Η Imagine Communications έχει προμηθεύσει ένα σύστημα εικονικού (virtualised) playout και διαχείρισης assets στον Τ/Σ Janata Television, με έδρα το Κατμαντού του Νεπάλ. Το τηλεοπτικό κανάλι Janata (στη γλώσσα των Χίντι ως "Του Λαού") ανήκει στην εταιρεία μέσων Janata του Νεπάλ, η οποία δραστηριοποιείται και στο Ραδιόφωνο, αλλά και στις εκδόσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2018 16:05
Σελίδα 1 από 31
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group