το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 12:07

Η Octopus βιώνει μία επιτυχημένη χρονιά Καινοτομίας στο Broadcast Newsroom.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η Octopus αναφέρει πως βιώνει ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο έτος καινοτομίας και ότι διατηρήθηκε η έντονη ζήτηση για την broadcast newsroom τεχνολογία της. Σημαντικό γεγονός της τρέχουσας χρονιάς ήταν η εισαγωγή του Octopus 8.2, το οποίο περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα βελτιώσεων που αποσκοπούν στην αύξηση της απόδοσης και στην επέκταση της λειτουργικής ευελιξίας.

"Ως ένας αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών NRCS με 10.000 χρήστες ημερησίως, η Octopus συνεχίζει να έχει την πρωτοκαθεδρία στη βιομηχανία λογισμικού των αιθουσών σύνταξης μέσω της πολιτικής της Digital-First, προετοιμάζοντας τους χρήστες για γραμμική και την on-demand μετάδοση", σχολιάζει ο Adam Kennedy-Ripon, Διευθυντής Marketing. "Πραγματοποιήσαμε σημαντικά βήματα ως προς την ανάπτυξη του λογισμικού το 2018, ακούγοντας τους πελάτες μας και αντιμετωπίζοντας τα οράματά τους για το μέλλον. Το Octopus 8.2 επεκτείνει τις ψηφιακές δυνατότητές μας, βελτιστοποιώντας την απόδοση και μειώνοντας το κόστος με την εισαγωγή ενός προηγμένου συνεργατικού editorial εργαλείου για ομαδικές ροές εργασίας.

"Στις κυριότερες σημαντικές εγκαταστάσεις του τρέχοντος έτους περιλαμβάνονται εκείνες των Altitude Sports & Entertainment το Κολοράντο, Echo TV στην Ουγγαρία, ILTV στις Μπαχάμες, NCN στη Νεμπράσκα και NET στην Ινδονησία.

"Μεταξύ των νέων εταιρικών συμφωνιών που υπογράφηκαν κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους ξεχωρίζει εκείνη με την εταιρεία Stryme, με έδρα τη Βιέννη, η οποία παράγει broadcast ingest λύσεις για τη διεθνή broadcast αγορά. Η συμφωνία επικεντρώνεται στην ενοποίηση του Genesix VideoServer V9 και του Octopus NRCS μέσω του πρωτοκόλλου λογισμικού MOS."

"Ατενίζοντας το 2019, αναμένουμε τη διαρκώς αυξανόμενη ζήτηση για παράλληλο περιεχόμενο ειδήσεων που θα επιλέγει ο θεατής, τόσο μέσω κινητών συσκευών, όσο και μέσω των οικιακών τηλεοράσεων που συνδέονται στο Διαδίκτυο. Ακόμη, θα γιορτάσουμε τα 20α μας γενέθλια."

Η Octopus Newsroom ιδρύθηκε το 1999 και σήμερα είναι ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής συστημάτων πληροφορικής ειδήσεων-αίθουσας σύνταξης. Με περισσότερους από 50 συνεργάτες ως προς το MOS, το Octopus υποστηρίζει ένα ανοιχτό οικοσύστημα χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο MOS, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επιλέγουν ελεύθερα ανάμεσα από υψηλής ποιότητας παρόχους γραφικών, playout, MAM, prompters, traffic-handing και λύσεων διαχείρισης διαφήμισης. Η Octopus Newsroom έχει εγκαταστήσει με επιτυχία συστήματά της σε περισσότερα από 300 Κανάλια σε όλο τον κόσμο. Βασιζόμενα σε Unicode, τα προϊόντα της Octopus Newsroom υποστηρίζουν όλα τα μεγάλα σύνολα χαρακτήρων, όπως κινέζικα, ιαπωνικά, κορεάτικα, ταϊλανδικά και βιετναμέζικα.

 

Πληροφορίες: www.octopus-news.com & Comart S.A.*
* Μεταπωλητής Ελλάδος

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018 12:15

Προσθήκη σχολίου

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group