το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

R+TVL original

 

Εγγραφή στα Ενημερωτικά e-Newsletter μας - Επιβεβαίωση Καταχώρησης & Διατήρησης Στοιχείων Επικοινωνίας.

 

Συναίνεση για τη διατήρηση των Στοιχείων μου σύμφωνα με την πλήρη συμμόρφωση κατά τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Γενικής Προστασίας Δεδομένων - GDPR 2016/679 περί της προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα Δηλώνω ότι Συμφωνώ ως προς το να διατηρούνται τα Στοιχεία Επικοινωνίας μου όπως τα έχω συμπληρώσει σε αυτήν, από τη Διαδικτυακή Τεχνολογική Πύλη www.radiotvlink.com & www.radiotvlink.gr που ανήκει στον Τζανάκο Π. Ανδρέα (έδρα: Κρήτης 26 Αιγάλεω 122 43, Τηλ.: 210-6898071, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ώστε να λαμβάνω εντελώς δωρεάν:

 

1. Τα ηλεκτρονικά ενημερωτικά e-Newsletter της Διαδικτυακής Τεχνολογικής Πύλης www.radiotvlink.com & www.radiotvlink.gr μαζί με τα διαφημιστικά ένθετα-banner της


2. Τα ενημερωτικά και διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού και τακτικού ταχυδρομείου της επιχείρησης του Τζανάκου Π. Ανδρέα όπως: Προσκλήσεις για εκδηλώσεις (τεχνολογικές και άλλες ημερίδες, σεμινάρια, εργαστήρια, συνέδρια, εκθέσεις), Ενημερώσεις για διαγωνισμούς, έκτακτα ηλεκτρονικά αφιερώματα σε θέματα θεσμικής, τεχνικής καθώς και τεχνολογικής επικαιρότητας, αλλά και Προσφορές για διάφορα τεχνολογικά και άλλα προϊόντα και λύσεις.

 

Παρακαλούμε εισάγετε μόνον το Όνομα και το Επίθετο σας (με ένα κενό ανάμεσα τους στο αντίστοιχο πεδίο Ονοματεπώνυμο της φόρμας Εγγραφής.

Παρακαλούμε εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιθυμείτε να λαμβάνετε το/τα e-Newsletter μας στο πεδίο e-mail της φόρμας Εγγραφής.

Παρακαλούμε επιλέξτε (διατηρήστε ενεργό tick) όποιο/όποια e-Newsletter επιθυμείτε να λαμβάνετε

Τέλος επιλέξτε το format που θέλετε να λαμβάνετε το/τα e-Newsletter μας.

 

Μόλις γίνει η Εγγραφή των στοιχείων σας αυτόματα θα σας αποστείλει ένα μήνυμα στη δηλωθείσα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ζητά την Eπιβεβαίωση-Συναίνεση της Eγγραφής σας (κάντε κλίκ στη φράση Παρακαλώ Επιβεβαιώστε την Εγγραφή σας). Προσοχή, χωρίς αυτήν την Επιβεβαίωση από εσάς δεν θα ολοκληρώνεται η διαδικασία της Εγγραφής σας. Γι' αυτό απαιτείται προσοχή μη τυχόν το e-mail της πλατφόρμας μας εισέλθει στον φάκελο των Spam-Ανεπιθύμητων μηνυμάτων και έτσι δεν σταθεί δυνατή η ολοκλήρωση της.

Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά την εγγραφή σας παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Τηλέφωνο.: 210-6898071

 

  • e-Newsletter TV
  • e-Newsletter RADIO
  • e-Newsletter CINEMA


Παραλαβή HTML?
Terms and Condition

Joomla Extensions powered by Joobi

 

Πολιτική Απορρήτου και Διαχείρισης Προσωπικών-Επαγγελματικών Δεδομένων κατά GDPR - Δεσμευόμαστε ότι:
Α. Τα προσωπικά-επαγγελματικά δεδομένα σας θα παραμείνουν εμπιστευτικά, δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους και θα χρησιμοποιούνται από την Τεχνολογική Πύλη μας μόνον για ενημερωτικό σκοπό!
Β. Σας παρέχουμε τη δυνατότητα αλλαγής των δηλωθέντων στοιχείων σας κάθε φορά που θα λαμβάνετε το/τα e-Newsletter μας!
Γ. Σας δίδεται η δυνατότητα διαγραφής από το/τα e-Newsletter μας κάθε φορά που θα το/τα λαμβάνετε!

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group