Vislink - Mobile Viewpoint: Η IBC 2021 θα Πραγματοποιηθεί και θα Είμαστε Εκεί!

Ελάτε στην IBC 2021 για να γνωρίσετε τις καινοτομίες μας στο 5G, στην Απομακρυσμένη Παραγωγή με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και στη μεταφορά Video απολύτως μέσω IP.



Η IBC εξέδωσε αυτήν την εβδομάδα μία ανακοίνωση, αναφέροντας ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί, με όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα σε ισχύ ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής εμπειρία για τους συμμετέχοντες. Οι ομάδες μας θα βρίσκονται εκεί σε δύο τοποθεσίες στον εκθεσιακό χώρο: Hall 1, Περίπτερο #A63 και Hall 5, Περίπτερο #H49. Οι επισκέπτες της Έκθεσης μπορούν να δουν την κάτοψη της IBC και να χαρτογραφήσουν τα περίπτερα των Vislink και Mobile Viewpoint σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Παρακολουθήστε τις Επιδείξεις μας που περιλαμβάνουν:

• Επίδειξη 5G
• Υποστήριξη ομάδων “On the Pitch” με ασύρματα συστήματα κάμερας
• Πραγματοποίηση Ρεπορτάζ στις Άκρες του Αγωνιστικού Χώρου (Sideline Reporting) με Σύνδεση Κινητής Τηλεφωνίας
• Πλήρως Αυτοματοποιημένη Παραγωγή Ζωντανών Αθλητικών και Studio
• All-IP REMI

Προγραμματίστε - Κλείστε μία Συνάντηση Μαζί μας στην Έκθεση

Με χαρά θα σας συναντήσουμε σε ένα από τα Περίπτερά μας ή διαδικτυακά! Απλά, ενημερώστε μας και θα βρεθούμε στην ευχάριστη θέση να σας φιλοξενήσουμε με κάθε τρόπο.

Απλώς κάντε κλικ στο παρακάτω πλήκτρο για να προγραμματίσετε την ώρα που σας βολεύει κατά τη διάρκεια του IBC 2021 ώστε να συζητήσετε για τα project σας με έναν από τους εκπροσώπους μας. Παρακαλούμε δηλώστε την προτιμώμενη ώρα ώστε να βεβαιωθούμε ότι μπορούμε να σας συναντήσουμε με ασφάλεια στο περίπτερό μας.

Έχετε επιπρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με την IBC 2021, ή για τα προϊόντα Vislink ή Mobile Viewpoint ή για άλλους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βοηθήσουμε;

Θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Επικοινωνήστε με τους κατά τόπους συνεργάτες μας ή απευθείας μαζί μας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Κάντε μία Κράτηση για μία Συνάντηση



Πληροφορίες: www.vislink.com & www.mobileviewpoint.com & PTS * & Comart SA **
  * Διανομέας Ελλάδος των προϊόντων Vislink
** Διανομέας Ελλάδος των προϊόντων Mobile Viewpoint


Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Vislink & Mobile Viewpoint - 18/11/2021

Στην ίδια κατηγορία