το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

POST PRODUCTION

Στην Αθήνα, σήμερα, 20 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Διαβάστε ακολούθως την Απόφαση Ανάθεσης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 10:45

Ζήτημα αποδοχής πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών οριστικής κατακύρωσης της Επιτροπής διενέργειας και αξιολόγησης του ηλεκτρονικού ανοικτού δημόσιου διαγωνισμού για την προμήθεια συστήματος μετατροπής και σάρωσης παλαιών μορφοτύπων φιλμ σε ψηφιακή μορφή και ανακήρυξη οριστικού αναδόχου.

Στην Αθήνα, σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018 10:46
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 15:35

Η EBU εισάγει την ομάδα χρηστών NLE.

Η EBU εκκίνησε τη λειτουργία μίας νέας ομάδας χρηστών για τα Μέλη της προκειμένου να μοιραστούν την εμπειρία και τη γνώση σχετικά με τα συστήματα Μη-Γραμμικού Μοντάζ - Non-Linear Editing (NLE). Η ενσωμάτωση και η διαχείριση λογισμικού NLE μπορεί να είναι πολύπλοκη, καθώς οι απαιτήσεις της παραγωγής και των σχετικών τεχνολογιών εξελίσσονται. Με σκοπό να αντιμετωπίσει τα νέα video formats, όπως Ultra-High Definition (UHD) και High Dynamic Range (HDR), οι αρχιτέκτονες συστημάτων πρέπει να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν την τεχνολογική πρόοδο στη σύνδεση στο δίκτυο και την αποθήκευση, στα σύνολα δυνατοτήτων και τις ροές εργασίας που υποστηρίζονται από τα συστήματα NLE και από αλλού και να ελαχιστοποιήσουν τον χρόνο εκτός λειτουργίας στην εφαρμογή τους.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018 15:48

Στην Αθήνα, σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 15:10

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το DaVinci Resolve 15 Studio, μαζί με το DaVinci Resolve Mini Panel και το DaVinci Resolve Advanced Panel, χρησιμοποιήθηκαν για τη χρωματική επεξεργασία και το μοντάζ του νέου μουσικού video για το "Mañana", το νέο sinlge του λατινοαμερικάνου βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή/τραγουδοποιού Carlos Vives.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 09:44

Όταν η εταιρεία radio imaging Capital of Media μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του με τα δύο studio, κοντά στο Hilversum, υπήρχε μόνον μία επιλογή ως προς τα monitors ήχου για τους νέους χώρους και αυτή ήταν η PMC.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 18:22
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:37

Η Blackmagic Design ανακοινώνει το BlackMagic eGPU Pro.

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε το Blackmagic eGPU Pro, έναν εξωτερικό επεξεργαστή γραφικών που διαθέτει τον εκπληκτικά γρήγορο επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon RX Vega 56. Σχεδιασμένος για να επιταχύνει το δημιουργικό λογισμικό, όπως το DaVinci Resolve, τα 3D παιχνίδια και το VR, η λύση BlackMagic eGPU Pro προσφέρει σχεδόν διπλάσια απόδοση από το αρχικό μοντέλο BlackMagic eGPU και έως 22 φορές ταχύτερη απόδοση από τα γραφικά που περιλαμβάνει ένα MacBook Pro 13 ιντσών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:44

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το Fusion Studio χρησιμοποιήθηκε από τον σχεδιαστή CG/VFX Alex Koryshev και το Plan B VFX με έδρα στο Shenzhen για την παραγωγή VFX της τηλεοπτικής σειράς "Legend of Fuyao".

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:50
Σελίδα 1 από 19
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group