το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

POST PRODUCTION

Στην Αθήνα, σήμερα, 31 Οκτωβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00, στα γραφεία της εταιρίας συνήλθε σε συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» («ΕΡΤ ΑΕ»), ύστερα από πρόσκληση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 15:10

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το DaVinci Resolve 15 Studio, μαζί με το DaVinci Resolve Mini Panel και το DaVinci Resolve Advanced Panel, χρησιμοποιήθηκαν για τη χρωματική επεξεργασία και το μοντάζ του νέου μουσικού video για το "Mañana", το νέο sinlge του λατινοαμερικάνου βραβευμένου με Grammy τραγουδιστή/τραγουδοποιού Carlos Vives.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2018 09:44

Όταν η εταιρεία radio imaging Capital of Media μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του με τα δύο studio, κοντά στο Hilversum, υπήρχε μόνον μία επιλογή ως προς τα monitors ήχου για τους νέους χώρους και αυτή ήταν η PMC.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 18:22
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:37

Η Blackmagic Design ανακοινώνει το BlackMagic eGPU Pro.

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε το Blackmagic eGPU Pro, έναν εξωτερικό επεξεργαστή γραφικών που διαθέτει τον εκπληκτικά γρήγορο επεξεργαστή γραφικών AMD Radeon RX Vega 56. Σχεδιασμένος για να επιταχύνει το δημιουργικό λογισμικό, όπως το DaVinci Resolve, τα 3D παιχνίδια και το VR, η λύση BlackMagic eGPU Pro προσφέρει σχεδόν διπλάσια απόδοση από το αρχικό μοντέλο BlackMagic eGPU και έως 22 φορές ταχύτερη απόδοση από τα γραφικά που περιλαμβάνει ένα MacBook Pro 13 ιντσών.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 09:44

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το Fusion Studio χρησιμοποιήθηκε από τον σχεδιαστή CG/VFX Alex Koryshev και το Plan B VFX με έδρα στο Shenzhen για την παραγωγή VFX της τηλεοπτικής σειράς "Legend of Fuyao".

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:50

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το Lexhag Visual Effects του Λονδίνου έχει χρησιμοποιήσει BlackMagic Micro Studio Camera 4K, ATEM 2 M/E Production Studio 4K και DaVinci Resolve Studio για να αναπτύξει 4 head witness camera λύση που έφερε την επανάσταση ως προς τις δυνατότητές του 3D tracking.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 12:58

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι έχει ενταχθεί στη νέα Netflix Post Technology Alliance, δηλαδή στην Τεχνολογική Συμμαχία ως προς το Post του Netflix και ότι το DaVinci Resolve, το επαγγελματικό λογισμικό μοντάζ, οπτικών εφφέ, γραφικών, χρωματικής διόρθωσης και post production ήχου επιλέχθηκε για τρεις από τις τέσσερις κατηγορίες τεχνολογίας της συμμαχίας: “Color Grading,” “Editorial” και “IMF & Media Encoding.”. Επίσης, η URSA Mini 4.6K και η URSA Mini Pro της Blackmagic Design επιλέχθηκαν στην κατηγορία "Camera" της συμμαχίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 08:53

Η Ακαδημία της Τηλεόρασης (Television Academy) θα τιμήσει την Avid με το υψηλού κύρους Βραβείο 2018 Philo T. Farnsworth Award κατά την τελετή απονομής των 70ων Βραβείων Emmy Engineering την 24η Οκτωβρίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 19:03

Η Blackmagic Design ανακοίνωσε ότι το Ιαπωνικό post house Incolor εγκατέστησε το DaVinci Resolve Advanced Panel και το DaVinci Resolve Studio. Το Incolor ιδρύθηκε το 2015 από τον περίφημο φωτογράφο Shoji Uchida και ειδικεύεται στην απομακρυσμένη χρωματική επεξεργασία (remote grading) από colorists του εξωτερικού για διαφημιστικά και μουσικά videos.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 12:28
Σελίδα 1 από 19
FaLang translation system by Faboba

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group