Παράταση διαβούλευσης: Διακήρυξη για την αγορά κτηρίου για τη στέγαση υπηρεσιών της ΕΕΤΤ.

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), ανακοινώνει την παράταση της δημόσιας διαβούλευσης, αναφορικά με τους όρους της Διακήρυξης δημόσιου μειοδοτικού διαγωνισμού για την αγορά κτηρίου για τις ανάγκες στέγασης των Κεντρικών Υπηρεσιών της ΕΕΤΤ έως τις 29/9/2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.



Κατά τη διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης είναι δυνατό να παρέχονται από την ΕΕΤΤ διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις των ενδιαφερομένων, οι οποίες πρέπει να υποβάλλονται επώνυμα, μόνο μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υπάρχει, επίσης, δυνατότητα αποστολής του κτηριολογικού προγράμματος της ΕΕΤΤ, κατόπιν επώνυμου αιτήματος, μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν επωνύμως τις απόψεις τους σε ηλεκτρονική μορφή στην ελληνική γλώσσα, σε έντυπη μορφή στην έδρα της ΕΕΤΤ (Λεωφ. Κηφισιάς αρ. 60, Μαρούσι, Τ.Κ. 15125) ή/και ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 29/9/2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Δημόσια διαβούλευση: Διακήρυξη για την αγορά κτηρίου για τη στέγαση υπηρεσιών της ΕΕΤΤ - 01/06/2023

Διαβάστε Περισσότερα στην Τεχνολογική Πύλη μας

Πληροφορίες: www.eett.gr

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) - 31/07/2023

Στην ίδια κατηγορία