Επίδειξη Kybio NMS με νέο Module Αυτοματισμού στην IBC 2023.

Η WorldCast CONNECT, εταιρεία τεχνολογίας λογισμικού που ειδικεύεται στα συστήματα διαχείρισης δικτύου network management systems (NMS) για media και broadcast, με υπερηφάνεια ανακοινώνει τη διάθεση ενός νέου module αυτοματισμού εντός του Kybio. Στόχος αυτής της εξέλιξης ήταν να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στις ανάγκες των χρηστών θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία διαφόρων εφαρμογών με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παράλληλα να επιτρέψει την εξοικονόμηση χρόνου, πόρων και χρημάτων.



Οι παραδοσιακές χειρωνακτικές εργασίες, οι επαναλαμβανόμενες παρεμβάσεις και τα διάφορα σημεία λειτουργιών όπου εμφανίζεται συμφόρηση έχουν από καιρό εμποδίσει την επιχειρηματική ανάπτυξη. Χάρη στο module αυτοματισμού οι επιχειρήσεις μπορούν να αποχαιρετήσουν αυτές τις προκλήσεις και να επωφεληθούν της νέας εποχής της παραγωγικότητας με τις βελτιστοποιημένες λειτουργικές διαδικασίες και τις αποδοτικότερες ροές εργασίας.

Βασικά Χαρακτηριστικά και Πλεονεκτήματα της Δυνατότητας Αυτοματισμού του Kybio:

• Εξατομικευμένες ροές εργασίας και triggers: Επιτρέπει στους χρήστες να καθορίζουν εξατομικευμένες ροές εργασίας με βάση συγκεκριμένες συνθήκες ή συμβάντα. Αυτές οι προσαρμόσιμες ροές εργασίας αυτοματοποιούν κρίσιμες ενέργειες όπως προειδοποιήσεις (alerts) και διαδικασίες ανάκτησης (recovery) ώστε να ελαχιστοποιήσουν το χρόνο διακοπής της λειτουργίας.

• Προληπτική παρακολούθηση (monitoring) και αποκατάσταση: Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στη δυνατότητα monitoring σε πραγματικό χρόνο, μετρήσεις και thresholds. Το Kybio μπορεί πλέον να ανταποκρίνεται αυτόματα σε ανωμαλίες ή αποκλίσεις πραγματοποιώντας διορθωτικές ενέργειες, επιτρέποντας στους χρήστες να παραμείνουν ένα βήμα εμπρός.

• Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή (User-friendly interface): Εξαλείφοντας την ανάγκη ύπαρξης εξειδίκευσης στην κωδικοποίηση, διαισθητική διεπαφή και visual workflow editor επιτρέπουν στους χρήστες όλων των τεχνικών backgrounds να σχεδιάζουν και να εφαρμόζουν δίχως κόπο automation workflows.

Γενικά, το module αυτοματισμού στο Kybio παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα στις μιντιακές και broadcast επιχειρήσεις. Βοηθά στον εξορθολογισμό των λειτουργιών, στη μείωση του ανθρώπινου λάθους, στη βελτίωση των χρόνων απόκρισης και στη βελτιστοποίηση της κατανομής των πόρων. Με την αυτοματοποίηση των εργασιών ρουτίνας και την προληπτική παρακολούθηση οι επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν σε δραστηριότητες υψηλότερης αξίας, όπως η ενίσχυση της παραγωγικότητας και η παροχή καλύτερης ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες τους.

Διαθέσιμο για εφαρμογή σε φυσική εγκατάσταση ή ως άδεια SaaS με αξία που ξεκινά από 4 $/συσκευή/μήνα, οι χρήστες επωφελούνται από την απλή πολιτική τιμών για licenses, drivers και σχετικές υπηρεσίες.

Για την επίδειξη των δυνατοτήτων προηγμένης παρακολούθησης (monitoring), OSS και τώρα του αυτοματισμού του Kybio, επικοινωνήστε με τη WorldCast CONNECT ή επισκεφθείτε το Περίπτερο 8.C58 της εταιρείας στην Έκθεση IBC, στο Άμστερνταμ.

Σχετικά με τη WorldCast CONNECT

Η WorldCast CONNECT είναι μία εταιρεία τεχνολογίας λογισμικού, η οποία αναπτύσσει και εμπορεύεται το KYBIO, ένα Σύστημα Διαχείρισης Δικτύων (Network Management System NMS) για media και broadcast που εξυπηρετεί κλάδους όπως IPTV, video αθλητικών, δορυφορικά, καλωδιακά, ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά δίκτυα. Με την καινοτόμο λύση της, η WorldCast CONNECT ενισχύει τους πελάτες της με μία απλούστερη, πιο αποδοτική πλατφόρμα παρακολούθησης και ελέγχου για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών και του συνολικού κόστους κτήσης του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων με δυνατότητα IP. Η WorldCast CONNECT είναι μέλος του Ομίλου WorldCast (WorldCast Group). Με έδρα το Μπορντό της Γαλλίας και με γραφεία στις Η.Π.Α. και το Ηνωμένο Βασίλειο, περισσότερο από το 85% του τζίρου του Ομίλου προέρχεται από τις πωλήσεις του σε όλον τον κόσμο. Οι πελάτες επωφελούνται και από την τοπική υποστήριξη μέσω του μεγάλου δικτύου αξιόπιστων Συνεργατών και Διανομέων.

Πληροφορίες: www.worldcastconnect.com & Telmaco *
* Διανομέας Ελλάδος

Παρατηρήσεις: Δελτίο Τύπου - WorldCast CONNECT - Μπορντό, Γαλλία, 22 Αυγούστου 2023

Εκτύπωση
Super User
Super User

Στην ίδια κατηγορία