ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΕΜ: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών.

Αγαπητά μέλη (συνεταίροι),
Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού μας και τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις σας καλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού μας, η οποία θα διεξαχθεί:



α) με τηλεδιάσκεψη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων με την ονομασία «ZOOM» (θα σας κοινοποιηθεί με επόμενη ειδοποίηση ο ηλεκτρονικός σύνδεσμος για την συμμετοχή σας)  και

β) με φυσική παρουσία στην έδρα του Οργανισμού (οδός Παπαδιαμαντοπούλου αριθμός 7,  Αθήνα, 4ος όροφος),

την Δευτέρα, 23/10/2023 και ώρα 14.00.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων με την ονομασία «ZOOM» και με φυσική παρουσία στην έδρα του Οργανισμού (οδός Παπαδιαμαντοπούλου αριθμός 7, 4ος όροφος), την Δευτέρα, 30/10/2023 και ώρα 14.00 και θα αποφασίσει για όλα τα θέματα της αναφερόμενης στην παρούσα ημερήσιας διάταξης.

Αν και την Δευτέρα, 30/10/2023 δεν επιτευχθεί απαρτία, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί με τηλεδιάσκεψη μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων με την ονομασία «ZOOM» και  με φυσική παρουσία στην έδρα του Οργανισμού (οδός Παπαδιαμαντοπούλου αριθμός 7, 4ος όροφος), την Δευτέρα, 6/11/2023 και ώρα 14.00 και θα αποφασίσει για όλα τα θέματα της αναφερόμενης στην παρούσα ημερήσιας διάταξης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού μας είναι τα εξής :

ΘΕΜΑ 1ο. ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΜΙΑΣ (1) ΘΕΣΕΩΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΘΕΜΑ 2Ο.  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 3Ο.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΠΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗN ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ERNST & YOUNG

ΘΕΜΑ 4Ο.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ


ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓENIKH ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Με βάση το άρθρο 24 παρ. 3 του Καταστατικού του Οργανισμού «οι υποψηφιότητες πρέπει επί ποινή απαραδέκτου να δηλώνονται προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού τουλάχιστον τρεις (3) εργάσιμες ημέρες πριν την Εκλογική Γενική Συνέλευση».

Συνεπώς, όσα μέλη του Οργανισμού επιθυμούν να είναι υποψήφια μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου θα πρέπει να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Τρίτη  17/10/2023, και ώρα 23.59’.

Για τη σύνδεση στην τηλεδιάσκεψη, τα μέλη του Οργανισμού θα πρέπει προηγουμένως να έχουν εγκαταστήσει την ψηφιακή πλατφόρμα τηλεδιασκέψεων ZOOM στον υπολογιστή τους, το laptop, το tablet ή το κινητό τους τηλέφωνο.
Όσοι δεν έχουν δυνατότητα λήψης της εφαρμογής, μπορούν να την κατεβάσουν από τον σύνδεσμο https://zoom.us/download. Η εγκατάσταση είναι δωρεάν.

Η Γενική Συνέλευση θα καταγραφεί.

Πληροφορίες: www.edemrights.gr/el

Παρατηρήσεις: Ανακοίνωση - ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΔΕΜ - Αθήνα, Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ίδια κατηγορία