το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

AUDIO WORLD

Ένα Μουσικό Talent Show είναι ένας Τηλεοπτικός Μαραθώνιος (από τις πρώτες audition έως και το Live του Τελικού) και οφείλει στις μέρες μας να έχει εντυπωσιακό Φωτισμό, εξαιρετική Εικόνα και το κυριότερο, έναν άψογο Ήχο.

Ο Τ/Σ ΑΝΤ1 και η Παραγωγή του πλέον πρωτοποριακού και διαδραστικού Τηλεοπτικού Talent Show, δηλαδή του Rising Star, αξιοποίησαν εξαιρετικής τεχνογνωσίας έμψυχο δυναμικό από τη χώρα μας και υψηλή τεχνολογία για την υλοποίηση του και το τελικό αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι τους δικαίωσε.

Η μετάβαση στην τεχνολογία IP εξασφαλίζει στον Ραδιοφωνικό και τον Τηλεοπτικό Σταθμό μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία σε όλα τα επίπεδα, με κύρια χαρακτηριστικά την ευκολία δημιουργίας δικτύου με ελάχιστα εργατικά και μικρό κόστος καλωδίωσης, την άψογη επικοινωνία μεταξύ διαφόρων μονάδων του εξοπλισμού και τον λογικό έλεγχο αυτών, με τη μηδενική καθυστέρηση στη μεταφορά του ήχου, των σχετικών δεδομένων του αλλά και των δεδομένων ελέγχου, καθώς και την ευκολία επεκτάσεων των εγκαταστάσεων (On-Air Studios και Production).

Στην Τεχνολογική Πύλη μας ξεκινάμε την ανάρτηση Reviews - Άρθρων με Αναλυτικές Παρουσιάσεις σημαντικών λύσεων της Βιομηχανίας μας. Ποδαρικό κάνουμε σήμερα με τις δοκιμασμένες ασύρματες μικροφωνικές λύσεις της Wisycom, οι οποίες προορίζονται για Τηλεοπτικές και Κινηματογραφικές εφαρμογές.

Οι απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με την μονάδα Voltair της 25-Seven.

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group