το radiotvlink.gr χρησιμοποιεί coockies

POST PRODUCTION

Η Avid® (Nasdaq: AVID) ανακοίνωσε την υποστήριξη της στο φετινό υψηλού κύρους Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Savannah (Savannah Film Festival), που οργανώθηκε από το Κολλέγιο Τεχνών και Σχεδίασης Savannah (Savannah College of Arts & Design/SCAD). Για να προετοιμάσει την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς δημιουργικών επαγγελματιών στο σημερινό δύσκολο περιβάλλον των μέσων, η Avid ήταν χορηγός στο φετινό φεστιβάλ και διοργάνωσε panel και master class με συμμετοχή του μοντέρ κινηματογραφικών ταινιών (Film Editor) Dan Lebental (Ant-Man, Thor: The Dark World, Iron Man, Iron Man 2) και του Επικεφαλής Μοντέρ ήχου (Supervising Sound Editor) Steven Ticknor (Total Recall, The Lincoln Lawyer, Terminator 3: Rise of the Machines, Spider-Man).

Η BlackMagic Design έθεσε υπ’ όψιν μας πριν από λίγες ημέρες πολλές πληροφορίες για το νέο DaVinci Resolve 12 και ως εκ τούτου δεν καθυστερήσαμε καθόλου να μεταφράσουμε αρκετές από αυτές, αφού πιστεύουμε ότι παρουσιάζουν σημαντικό ενδιαφέρουν για ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματιών (Μοντέρ/Editors, Καλλιτέχνες του Χρώματος/Colorists και Σκηνοθέτες), όχι μόνον από τον παραδοσιακό χώρο του Post Production  (Κινηματογράφος, Ντοκιμαντέρ, Τηλεοπτικές Σειρές και Διαφήμιση), αλλά και για το Newsroom και τα Aθλητικά!

Αρχικά Κείμενα/Φωτογραφίες: Blackmagic Design

Απόδοση στην Ελληνική Γλώσσα: Ανδρέας Τζανάκος

Τα πολυαγαπημένα επεισόδια της Joan Hickson αποκαταστάθηκαν από τα αυθεντικά αρνητικά για πρώτη φορά από τα Studios του BBC και το τμήμα Post Production Digital Media Services (Υπηρεσίες Ψηφιακών Μέσων).

Διαβάστε πως η Sony ένωσε τις δυνάμεις της με την Done & Dusted και τον Peter Gabriel για την καταγραφή της περιοδείας Back to Front: So LIVE tour σε 4K.

CREATION

DELIVERY

AUDIO

POST PRODUCTION

MANAGEMENT

CINEMA

GENERATOR

MONEY

BROADCASTERS

Copyright@ 2016, Tzanakos P. Andreas Publishing Group