ALPHA: Αυτή η νύχτα μένει - Οι πρωταγωνιστές μιλούν για το ρόλο τους.

Ο Alpha ενισχύει τη μυθοπλασία του με μία ακόμη μεγάλη παραγωγή για τη νέα σεζόν.
«Αυτή η νύχτα μένει» με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή.
Η σειρά βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή και τους τίτλους ντύνει με τη φωνή της η Γιώτα Νέγκα που ερμηνεύει εξαιρετικά τη μεγάλη επιτυχία του Σταμάτη Κραουνάκη «Αυτή η νύχτα μένει», σε νέα ενορχήστρωση του Νίκου Κατσίκη υπό την υψηλή καθοδήγηση του μεγάλου συνθέτη.

Οι πρωταγωνιστές και ο συγγραφέας του βιβλίου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τη σειρά, τους ρόλους, τη συνεργασία τους, τη δεκαετία του ’80, τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Γιάννης Στάνκογλου «η σειρά προέρχεται από ένα υπέροχο βιβλίο, μια πολύ μεγάλη παραγωγή με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, έχω πολλή όρεξη για δουλειά, με εξιτάρει ο χαρακτήρας του δημάρχου που υποδύομαι για να ασχοληθώ μαζί του».
Βασίλης Μπισμπίκης «είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην προετοιμασία της σειράς με σπουδαίους ηθοποιούς και συντελεστές και αγωνιώ να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα».

Δείτε τα σχετικό απόσπασμα:



Γιώργος Πυρπασόπουλος «ο ρόλος μου είναι ο χαρακτήρας του Βασίλη, είναι ένας μαχόμενος δημοσιογράφος που εμπλέκεται στις ιστορίες της μικρής κοινωνίας».
Ηλιάνα Μαυρομάτη «είμαι η Ζέτα, τραγουδάω πολλά χρόνια κι έχω ένα αρκετά σκοτεινό και βεβαρημένο παρελθόν».
Νικολέτα Καρρά «είμαι η Νίκη, τραγουδίστρια, μια γυναίκα που κουβαλά το δικό της παρελθόν και έχει ένα πολύ ιδιαίτερο μέλλον στην εξέλιξη της σειράς».
Κώστας Μπερικόπουλος «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάμε, είναι ένα πάρα πολύ ωραίο βιβλίο κι ελπίζω να κάνουμε κι εμείς μια πάρα πολύ ωραία σειρά».
Γιάννης Τσορτέρκης «είμαι ο Γιώργης, αδερφός του δημάρχου, δεν έχουμε πολλά κοινά με τον αδελφό μου».
Άννα Μάσχα «υποδύομαι τη Διαμάντω, είναι το αηδόνι του μαγαζιού».

Δείτε τα σχετικό απόσπασμα:



Ελένη Ρουσσινού «είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην τηλεόραση και υποδύομαι τη Μαρίνα τη σύζυγο του δημάρχου, μια γυναίκα μορφωμένη, καλλιεργημένη ξεχωριστή για την κοινωνία».
Γιάννης Απέργης «έχω τρελή αγωνία να δω πώς θα είναι να ζω στο ‘80».
Γιάννης Εγγλέζος «ο ρόλος μου είναι ο Αλέξανδρος, αστυνομικός ένα ευαίσθητο παιδί γεμάτο ανησυχίες».
Ναταλία Σουίφτ «είμαι πάρα πολύ χαρούμενη πιστεύω ότι θα είναι μια δουλειά πολλή όμορφη».
Κόρα Καρβούνη «θα υποδυθώ τη Νίτσα, το ντουέτο της Ζέτας στην πίστα και η πιο έμπιστη φίλη της».
Θάνος Αλεξανδρής «ξαφνικά ανακάλυψα τη μαγεία που έχουν οι χώροι αυτοί, τα σκυλάδικα, και δημιούργησα ένα μπαλέτο, εγώ τραγουδούσα και κάναμε περιοδεία σε ολόκληρη την επαρχία».

Δείτε τα σχετικό απόσπασμα:

Η σειρά που θα αλλάξει τις νύχτες μας έρχεται στο νέο πρόγραμμα του Alpha.



Πληροφορίες: www.alphatv.gr

Παρατηρήσεις: Ενημέρωση - ALPHA TV - 6 Ιουλίου 2022

Στην ίδια κατηγορία